about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

پنهان کردن احساسات بی‌معنی می‌شود

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ عده‌ی بسیاری از مردم می‌توانند احساسات خود را پنهان کنند؛ اما نوع دیگری از احساسات در صورت هر فرد وجود دارد که اکثر مردم از آن بی‌اطلاع‌اند و به کمک آن می‌توان احساس واقعی مردم را تشخیص داد؛ به عنوان مثال روانشناسان در دهه‌ی 1960 متوجه شدند در زمانی که مردم می‌خواهند احساسات خود را مخفی کنند حرکاتی را در صورت خود نشان می‌دهند که به سرعت ناپدید می‌شود. به این احساسات پنهان، حالات نامحسوس چهره (Microexpressions) می‌گویند. در صورت تشخیص این احساسات می‌توان متوجه شد که آیا فرد مقابل دروغ می‌گوید یا خیر.
افراد بسیار کمی در سراسر دنیا وجود دارند که می‌توانند این احساسات را تشخیص دهند. در بسیاری از کشورها برای برقراری امنیت به نیروهای ضد تروریستی و انتظامی خود تشخیص حالات نامحسوس چهره را آموزش می‌دهند؛ اما احتمال خطای انسانی در این روش بالا است.

در سال‌های اخیر دید ماشینی بسیار بهبود پیدا کرده است. سامانه‌های امروزی به هوش‌های مصنوعی بسیار پیشرفته‌ای مجهز شده‌اند که انسان‌ها و احساسات آن‌ها را تشخیص می‌دهند. به زودی سامانه‌هایی به کار گرفته خواهند شد که بهتر از انسان‌ها می‌توانند حالات نامحسوس چهره را تشخیص بدهند.
ژیااُبای لی (Xiaobai Li)، یکی از محققان دانشگاه اولو (University of Oulu) در فلاند، به همراه عده‌ای دیگر، سامانه‌ای ایجاد و آزمایش کردند که می‌تواند بسیار بهتر از انسان حالات نامحسوس چهره را تشخیص دهد.
محققان برای ایجاد پایگاه داده‌ی سامانه‌ای که روی آن تحقیق می‌کنند، 20 نفر از بهترین افرادی را که انگیزه‌ی قوی برای پنهان کردن احساسات خود دارند، انتخاب کردند. به این افراد گفته شد که در یک آزمایش بسیار طولانی و طاقت‌فرسا شرکت خواهند کرد و پرسش‌نامه‌ی کسالت‌آوری به آن‌ها داده خواهد شد. همچنین احساساتی که این افراد در زمان آزمایش از خود نشان می‌دهند در یک نمایشگر به نمایش در می‌آید.
16 نفر از این 20 نفر، 164 احساس حالات نامحسوس چهره از خود نشان دادند. گروه سازنده‌ی این سامانه، ویدئوهای تهیه شده را در پایگاه داده‌ی خود ذخیره کردند که با استفاده از الگوریتم یادگیری ماشین خود را پیشرفت می‌دهد.
لی گفت: «یکی از مشکلات اصلی شناسایی حالات نامحسوس چهره ، حرکات بسیار کم و ضعیف صورت برای نمایش آن است.»
گروه لی موفق شد با بزرگ‌نمایی حالات نامحسوس چهره کوچک‌ترین حرکات صورت و ویژگی‌های آن را شناسایی می‌کند.
نمونه‌ی اولیه‌ی ساخته شده توسط لی و گروهش به خوبی عمل می‌کند. به زودی می‌توان از این فناوری برای تشخیص دروغ، اجرای قانون و مصاحبه‌های شغلی استفاده کرد. همچنین می‌توان این فناوری را در هدست‌های واقعیت مجازی مانند عینک گوگل نیز قرار داد. در صورتی که این سامانه در عینک‌های واقعیت مجازی قرار داده شود، کاربر به راحتی می‌تواند رفتار فرد موردنظر و احساسات او را زیر نظر بگیرد.

 

 

تازه ترین ها
تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.

جرایم
1404/02/13 - 15:08- آفریقا

جرایم سایبری نگرانی اصلی کارشناسان در آفریقای جنوبی

کارشناسان شرکت امنیت سایبری «ESET» اعلام کردند که جرایم سایبری در آفریقای جنوبی نگرانی بزرگ‌تری نسبت به قطعی برق است.