پنتاگون به دنبال دستیابی به فناوریهای نوآورانه
به گزارش کارگروه بینالملل سایبربان به نقل از پایگاه وزارت دفاع آمریکا؛ هایدی شیو (Heidi Shyu) 8 مارس بهصورت مجازی در کنفرانس دفاعی مک آلیس (McAleese) صحبت کرد.
معاون وزیر دفاع آمریکا در امور تحقیقات و مهندسی گفت:
دشمنان همتای ما نظیر روسیه و چین، سرمایهگذاری هنگفتی برای توسعه قابلیتهای مافوق صوت، فضا، هستهای، سایبری و خودکارسازی انجام دادهاند. این اهمیت تقویت برتری فنّاورانه ما و حفظ مزیت نظامی ما از طریق همکاری با متحدان و شرکای ما را افزایش میدهد.
وی ادامه داد:
ما نمیتوانیم سطح برتری فناوری خود را حفظ کنیم بدین منظور برای پنتاگون ضروری است که تحقیقات اولیه در فناوریهای نوظهور را برای جلوگیری از عقبماندگی در حوزه فناوری توسعه دهد. ما باید از فناوریهای تجاری پیشرفته و حیاتی که توسعه سریع آنها میتواند قابلیتهای نظامی ما را تقویت کند استفاده کنیم.
هایدی شیو افزود:
ما باید از حجم باورنکردنی نوآوری فناوری در سراسر کشورمان استفاده کنیم تا تواناییهای جهشی خود را برای حل چالشهای سخت عملیاتی ارائه دهیم. ما با همکاری میتوانیم سختترین چالشها را با سرعت بیشتری حل کنیم. کار تیمی حلقه مفقوده ما است.
وزارت دفاع آمریکا در سال گذشته از طریق برنامه علوم، ریاضیات و تحقیقات برای تحول این وزارتخانه که معمولاً از آن بهعنوان برنامه SMART یاد میشود، هزینه تحصیل 416 دانشجوی جدید در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد در علوم، فناوری، مهندسی و ریاضی را تأمین کرد.
هایدی شیو تشریح کرد:
گروه 2021 شامل دانشجویانی است که نماینده 184 کالج و دانشگاه هستند و بزرگترین و متنوعترین گروه در تاریخ 15 ساله این برنامه است. محققان برنامه SMART پس از فارغالتحصیلی در یکی از 100 آزمایشگاه پنتاگون فعالیت خواهند کرد.
معاون وزیر دفاع آمریکا در امور تحقیقات و مهندسی در اظهارات خود به قابلیتهای نوینی اشاره کرد که پنتاگون به دنبال آنها است:
- فناوری بیوتکنولوژی میتواند شناسایی اولیه برای پیشگیری از همهگیری را فراهم کند.
- علم کوانتوم میتواند سرعت محاسباتی بیسابقهای ارائه دهد و به حل سختترین مسائل تحلیلی کمک کند. همچنین میتواند موقعیت سنجی، ناوبری و زمان بندی دقیقتری را ارائه دهد.
- مواد پیشرفتهای که میتوانند قویتر و درعینحال سبکتر باشند، میتوانند بار لجستیکی را کاهش دهند. همچنین، موادی که میتوانند دمای بالاتر را بهتر تحمل کنند، میتوانند از پرسنل محافظت کنند.
- فناوری بیسیم 5G و نسلهای بعدی اینترنت میتوانند به ارتباطات کمک کنند.
- امنیت سایبری، هوش مصنوعی و خودکارسازی در نحوه عملکرد پلتفرمهای بدون سرنشین بسیار اهمیت دارند.
- یک سیستم شبکه یکپارچه که امکان بهکارگیری آن توسط هر سنسوری در هر سلاحی ممکن باشد. سیستمی که امکان ادغام با سیستمهای دیگری که هرگز برای برقراری ارتباط طراحی نشدهاند را ممکن میسازد.
- یک فضای وسیع و ترکیبی که عملیاتهای چند دامنهای پایدار، ارتباطات، اطلاعات، نظارت، شناسایی، ناوبری، موقعیت سنجی و زمانبندی را ممکن کند.
- محاسبات و نرمافزارهای پیشرفته باید بر روی یک ماژول تمرکز کنند، آن هم یک معماری باز برای جداسازی سختافزار از نرمافزار و امکان ارتقاء سریع آن.
- توسعه میکروالکترونیک، زیرا اکنون 70 درصد آن از آسیا میآید که خطر زنجیره تأمین را به همراه دارد.
- محیطهای آموزشی سهبعدی و واقعگرایانه میتوانند با بازخوردهای لحظه ای عملکرد جنگجویان را تقویت کنند.
- میدان دادن به نیروهای تربیتشده
- موشکهای مافوق صوت این توانایی را دارند که زمان پرواز را بهطور چشمگیری کاهش دهند و مانور عالی را ارائه دهند. مقابله با آنها نیز بسیار دشوار است.
- فنآوریهای توسعه نرمافزاری بهطور قابلتوجهی پیشرفت کردهاند و میتوانند حسگرها و فناوریهای سایبری را در یک سیستم واحد ادغام کنند. پنتاگون باید حسگرهایی با پهنای باند مناسب بسازد که بتوانند در چهار حوزه سایبر، جنگ الکترونیک، رادار و ارتباطات کارایی داشته باشد.