about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

پلیس فدرال آمریکا که در زمینه رسیدگی به جرایم فدرال فعالیت دارد، به دنبال جمع‌آوری هرچه بیشتر اطلاعات از شبکه‌های اجتماعی است.

به گزارش کارگروه شبکه‌های اجتماعی سایبربان، به نقل از «دیجیاتو»؛ پلیس فدرال آمریکا که در زمینه رسیدگی به جرایم فدرال فعالیت دارد، به دنبال جمع‌آوری هرچه بیشتر اطلاعات از شبکه‌های اجتماعی است.

هدف پلیس فدرال موسوم به FBI توسعه یک ابزار ویژه برای نظارت بر شبکه‌های اجتماعی است. بر اساس طرح درخواستی این ابزار باید در قالب یک سیستم هشدار اولیه امکان نظارت بر گروه‌های تروریستی، تهدیدات داخلی، فعالیت‌های جنایی و غیره را فراهم سازد.

سیستم مذکور به FBI اجازه می‌دهد تمام اطلاعات مربوط به شبکه‌های اجتماعی افراد مظنون از جمله نام کاربری، آدرس ایمیل، آدرس‌های IP و شماره تلفن را زیر نظر داشته باشد.

این ابزار که قرار است با همکاری شرکت‌های دیگر طراحی شود، باید ویژگی‌هایی نظیر ردیابی افراد بر اساس موقعیت، نظارت دائمی بر اساس کلیدواژه‌ها و قابلیت دسترسی به تاریخچه فعالیت مظنونین در شبکه‌های اجتماعی را در اختیار مأموران پلیس فدرال قرار دهد.

اداره FBI در طرح درخواستی خود مدعی شده نظارت بر این اپ‌های اجتماعی جزو مأموریت‌های حیاتی این سازمان است و به آن‌ها اجازه شناسایی، بازرسی و مختل کردن تهدیدات فزاینده علیه منافع ملی آمریکا را می‌دهد.

با این حال توسعه چنین ابزاری نگرانی‌هایی را در مورد تجاوز به حریم خصوصی کاربران در پی دارد و به همین خاطر FBI در طرح خود خواستار تضمین تطابق این سیستم با حقوق مدنی و حریم شخصی افراد شده است.

با این وجود دولت آمریکا در حفظ حریم خصوصی کاربران سابقه چندان روشنی ندارد و اواخر سال گذشته «اتحادیه آزادی‌های شهروندی آمریکا» از FBI، وزارتخانه‌های دادگستری، امور خارجه، امنیت ملی و چند سازمان دولتی دیگر به خاطر نظارت بر شبکه‌های اجتماعی مهاجران شکایت کرد.

استفاده از چنین ابزارهایی در آمریکا بی‌سابقه نیست و پیش از این CIA سرمایه‌گذاری هنگفتی را برای توسعه سیستم‌های نظارت بر این شبکه‌ها صورت داده است.

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.