about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

پلیس فدرال آمریکا از کلینتون بازجویی می‌کند

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ لس‌آنجلس تایمز روز یکشنبه گزارش داد، سؤال و جواب تیم تحقیقات فدرال امریکا متشکل از دادستان‌های وزارت دادگستری و مأموران اف‌بی‌آی از کلینتون و مشاورانش ممکن است در هفته‌های آینده صورت گیرد.
هنوز تاریخ دقیقی برای این سؤال و جواب مشخص نشده است اما دادستان فدرال در هفته اخیر به وکلای کلینتون و مشاورانش اطلاع داده است که این سؤال و جواب به‌زودی صورت خواهد گرفت.
کلینتون در دوران تصدی پست وزارت خارجه امریکا از سیستم ایمیل غیر ایمن شخصی برای انتقال اسناد طبقه‌بندی‌شده استفاده کرده که این موضوع انتقادهای گسترده مخالفان وی را به دنبال داشته است.
درحالی‌که کلینتون هم‌اکنون پیشتاز دموکرات‌ها در انتخابات درون‌حزبی انتخابات ریاست جمهوری امریکا به شمار می‌آید، این سؤال و جواب می‌تواند از محبوبیت وی بکاهد و اوضاع را به نفع رقبای وی تغییر دهد.
کلینتون و برنی ساندرز دو نامزد حزب دموکرات در انتخابات درون حزبی به شمار می‌آیند. تاکنون کلینتون حمایت یک هزار و 712 و ساندرز حمایت یک هزار و 4 فرستاده حزبی را به دست آورده‌اند. هر یک از این دو نامزد که حمایت 2 هزار و 383 فرستاده حزبی را به دست آورند، نامزد نهایی دموکرات‌ها در انتخابات ریاست جمهوری امریکا خواهد شد.

 

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد