about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

معاون اجتماعی و فرهنگی پلیس فتا فراجا گفت: پلیس فتا به دلالان دارو اجازه تشکیل ناصرخسروی مجازی در شبکه‌های اجتماعی نمی‌دهد و با قاطعیت با این قضیه برخورد می‌کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ سرهنگ رامین پاشایی در برنامه «صبحانه ایرانی» گفت: خرید و فروش دارو در فضای مجازی در تمامی کشور‌ها ممنوع است و ماموران پلیس فتا، خرید و فروش دارو در فضای مجازی را رصد می‌کنند.

وی افزود: در شانزدهمین عملیات پانجیا که با همکاری همزمان نیرو‌های پلیس بیش از ۱۰۰ کشور و با محوریت و هماهنگی سازمان اینترپل و همکاری سازمان بهداشت جهانی انجام شد، از فعالیت پایگاه‌های متخلف در امر خرید و فروش آنلاین دارو‌های تقلبی و غیرمجاز در فضای مجازی جلوگیری شد.

سرهنگ پاشایی گفت: در فضای مجازی فقط تعداد محدودی از داروخانه‌ها از وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو مجوز راه اندازی داروخانه آنلاین دریافت کردند و این داروخانه‌ها بعد از دریافت نسخه بیمار، دارو‌ها را برای وی ارسال می‌کنند.

معاون اجتماعی و فرهنگی پلیس فتا گفت: ماموران پلیس فتا با رصد در فضای مجازی موفق شدند بیش از ۳ میلیون و ۳۰۰ هزار اقلام دارویی و بهداشتی در داروخانه‌های مجازی را جمع آوری کنند.

وی افزود: ۸۰ درصد دارو‌های مکشوفه تاریخ گذشته بوده و یا به علت نداشتن شرایط نگهداری مناسب فاسد شده بودند که سودجویان با چسباندن لیبل، تاریخ مصرف این دارو‌ها را بروز کرده بودند.

سرهنگ پاشایی گفت: ۲۱۷ نفر در این رابطه شناسایی شدند که تعدادی از آن‌ها دستگیر و تعدادی دیگر احضار و یا توجیه شدند.

معاون اجتماعی و فرهنگی پلیس فتا افزود: ۴۵ درصد دارو‌های کشف شده در بستر شبکه اجتماعی اینستاگرام، ۳۳ درصد در تلگرام و ۱۶ درصد در سایت‌های داخلی تبلیغ شده و به فروش رفته است.

وی با بیان اینکه داروی کمیاب داریم، اما دارویی که در داروخانه پیدا نشود، نداریم، گفت: تارنما‌هایی داریم که به شکل رسمی دارو‌های کمیاب را عرضه می‌کنند.

سرهنگ پاشایی افزود: برخی از پایگاه‌های اینترنتی مجوز عرضه اقلام بهداشتی را دریافت می‌کنند و سپس شروع به فروش دارو در فضای مجازی می‌کنند.

وی گفت: پلیس فتا به دلالان دارو اجازه تشکیل یک ناصرخسروی مجازی در شبکه‌های اجتماعی نمی‌دهد و با قاطعیت با این قضیه برخورد می‌کند.

معاون اجتماعی و فرهنگی پلیس فتا به کسانی که از سایت‌ها و فضای مجازی دارو تهیه می‌کنند، گفت: سلامت خود و خانواده هایتان را با خرید دارو از منابع غیرمعتبر به خطر نیندازید؛ تا وقتی تقاضایی نباشد، عرضه‌ای شکل نخواهد گرفت.

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.