about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

وزیر امور خارجه ایالات متحده، به کشورهایی که از تجهیزات مخابراتی هوآوی در زیرساخت ارتباطی خود استفاده می‌کنند، هشدار داد که باید قید شراکت با هوآوی، یا استفاده از اطلاعات سرویس‌های امنیتی آمریکا را بزنند.

 

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ مایک پمپئو، طی مصاحبه با شبکه فاکس نیوز، با تکرار اتهامات قبلی هوآوی درباره جاسوسی برای دولت چین، از کشورهای هم‌پیمانش در اروپا و نقاط دیگر خواست که تهدیدات امنیتی غول چینی را جدی گرفته، از محصولات آن‌، استفاده نکنند.

وی گفت:

ما نمی‌خواهیم اطلاعات آمریکا را به مخاطره بیندازیم. پس با کشورهای مشتری هوآوی، همکاری نخواهیم کرد. با استفاده از این تجهیزات، قادر به اعلام مکان نمایندگی‌ها، یا پایگاه های نظامی نیستیم.

به گفته پمپئو، آمریکا با استفاده از شبکه گسترده سیستم‌های جاسوسی خود، اطلاعات مربوط به ریسک‌های امنیتی هوآوی را با شرکایش در میان گذاشته است. وی در پاسخ به سؤالی درباره کشورهایی که به درخواست آمریکا پاسخ مثبت نداده‌اند، تأکید کرد که آن‌ها پس از اطلاع دقیق از خطرات امنیتی، تصمیمات لازم را می‌گیرند.

ظاهراً یکی از کشورها، ایتالیا است که پس از هشدارهای پمپئو، قصد کنار گذاشتن غول فناوری چین از پروژه پیاده‌سازی شبکه 5G را دارد. نمایندگان حزب حاکم «لگا»، درحال آماده کردن طرحی هستند که از پارلمان می خواهد، با استفاده از اختیارات ویژه خود، بهره گیری از تجهیزات صنعتی هوآوی را تحریم کند.

این در حالی است که مقامات آلمان، زیر بار درخواست‌های آمریکا نرفته‌اند و از اتخاذ تصمیمات اولیه برای صدور مجوز حضور هوآوی در مناقصاتی مربوط به قراردادهای توسعه شبکه 5G این کشور خبر داده‌اند. از طرف دیگر، سازمان‌های امنیتی بریتانیایی هم بر این باورند که می‌توان با اتخاذ راهکار‌هایی، ریسک امنیتی تجهیزات شبکه 5G هوآوی را کاهش داد.

آمریکایی‌ها تاکنون به درخواست هوآوی برای انتشار عمومی اسناد مربوط به جاسوسی این کشور پاسخ مثبت نداده‌اند.

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.

هوش
1405/05/16 - 15:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی نباید جایگزین قضاوت انسانی شود

کارشناسان بین‌المللی هشدار دادند که هوش مصنوعی باید از استدلال قضایی پشتیبانی کند، نه اینکه جایگزین قضاوت انسانی شود.