about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

پشتیبانی نسل بعدی آیفون از لای فای

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ عده‌ای از تحلیلگران، نشانه‌هایی در کدهای سیستم‌عامل iOS پیداکرده‌اند که نشان می‌دهد در نسل بعدی این تلفن هوشمند از لای فای پشتیبانی می‌شود. فناوری لای فای می‌تواند با استفاده از نور، اطلاعات را 100 برابر سریع‌تر نسبت به وای‌فای جابه‌جا کرده و به اینترنت متصل شود.
بر اساس بررسی‌های انجام شده روی کدهای سیستم‌عامل iOS، نسل بعدی آیفون توانایی پشتیبانی از فناوری لای فای را خواهد داشت. در کش فایل‌های کتابخانه‌ای iOS 9.1، وجود قابلیت لای فای در کنار دیگر قابلیت‌های این سیستم‌عامل ذکر شده است. احتمالاً نسا بعدی تلفن‌های هوشمند اپل با استفاده از یک حسگر نوری که نور را به سیگنال‌های دیجیتالی تبدیل می‌کند، از لای فای پشتیبانی خواهند کرد.
اگرچه این فناوری هنوز فراگیر نشده است؛ اما احتمالاً شرکت اپل قصد دارد تا با این کار، سهم خود از بازار تلفن‌های هوشمند را افزایش دهد.
محققان توانسته‌اند در شرایط آزمایشگاهی، با استفاده از فناوری لای فای، به‌سرعت 224 گیگابیت در ثانیه دست پیدا کنند. با استفاده از این سرعت می‌توان یک فیلم سینمایی باکیفیت اچ. دی را در کمتر از دو ثانیه دانلود کرد. در فناوری لای فای با استفاده از نور مرئی می‌توان اطلاعات را جابه‌جا کرد؛ کاربرهای خانگی از این قابلیت می‌توانند برای دریافت اطلاعات از طریق لامپ‌های خانه اقدام کنند.

 

تازه ترین ها
رعایت
1404/02/15 - 20:30- اروپا

رعایت قوانین اروپا توسط مایکروسافت

ترزا ریبرا، معاون رئیس کمیسیون اروپا، اعلام کرد که مایکروسافت متعهد به رعایت قوانین اروپا شده است.

پیش‌بینی
1404/02/15 - 18:50- جنگ سایبری

پیش‌بینی تازه اف بی آی درباره فعالیت‌های گروه‌های طوفان چین

با گذشت نزدیک به دو سال از افشای عمومی حمله گروه هکری تحت حمایت دولت چین به زیرساخت‌های حیاتی آمریکا، تهدید ناشی از آن همچنان ادامه دارد.

بی‌خبری
1404/02/15 - 18:40- جرم سایبری

بی‌خبری بیماران، ماه‌ها پس از افشای داده‌های آزمایشگاهی

بیش از ۱۱ ماه پس از آن‌که یک گروه باج‌افزاری داده‌های شرکت خدمات پاتولوژی بریتانیایی سینوویس را منتشر کرد، هنوز به بیماران آسیب‌دیده اطلاع داده نشده که چه اطلاعاتی از آن‌ها فاش شده است.