about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

شرکت توئیتر از قابلیتی جدید برای سیستم عامل iOS رونمایی کرد که به کاربر امکان افزودن توئیت به استوری اینستاگرام را می‌دهد.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان ، دنیای مجازی و دنیای اپلیکیشن‌ها سال به سال یا بهتر است بگوییم روز به روز درحال پیشرفت کردن و اضافه شدن قابلیت‌های جدید هستند.پلتفرم توئیتر در تلاش است تا از رقبای خود در دنیای تکنولوژی عقب نماند و روز به روز، به فناوری و قابلیت‌های جدید دست یابد تا از این دنیای بی حد و مرز پیشی بگیرد و در این رقابت سخت جلو بیوفتد.

در پایان سال ۲۰۲۰، توئیتر آزمایش ویژگی را آغاز کرد که به کاربر امکان می‌دهد از صفحه اشتراک سیستم عامل iOS برای افزودن توئیت به استوری اینستاگرام استفاده کند. اکنون، با گذشت بیش از شش ماه، این شرکت این ابزار را برای همه کاربران iOS عرضه کرده است. با ضربه زدن روی نماد اشتراک گذاری، که در زیر هر توئیت می‌توانید پیدا کنید، و سپس ضربه زدن به گزینه استوری اینستاگرام در پایین منوی ظاهر شده، می‌توانید به آن دسترسی پیدا کنید.

در وضعیت فعلی این ویژگی، توئیت‌هایی که شما برای اینستاگرام به اشتراک می‌گذارید به عنوان عناصر غیر تعاملی در Stories شما به پایان می‌رسند و نمی‌توانید روی یکی از آن‌ها ضربه بزنید تا آن را در متن اصلی خود در Twitter ببینید؛ بنابراین این ویژگی کمک چندانی به بازگشت افراد به توئیتر نمی‌کند، اما باعث می‌شود این توئیت‌ها در شکل نهایی داستان‌های خود خواناتر باشند.

تازه ترین ها
مشارکت
1404/02/15 - 09:36- آسیا

مشارکت شرکت‌های آمریکایی و بحرینی در حوزه امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری آمریکایی «ZENDATA» همکاری استراتژیک خود را با مؤسسه برتر کدگذاری بحرین با هدف جذب و توسعه استعدادهای امنیت سایبری بحرینی اعلام کرد.

الزام
1404/02/15 - 07:15- آسیا

الزام سرمایه‌گذاری خاورمیانه در قابلیت‌های امنیت سایبری

کارشناسان معتقدند که منطقه خاورمیانه باید فوراً در قابلیت‌های امنیت سایبری سرمایه‌گذاری کند و راه‌حل مقابله با تهدیدات سایبری باید به صورت جمعی طراحی شود.

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.