about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

پسر بد سایبری رژیم صهیونیستی کیست

کارشناسان معتقدند که کماکان شرکت اسرائیلی «NSO» و شالِف هالیو در حوزه سایبری رژیم صهیونیستی از قدرت‌های بزرگ محسوب می‌شوند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبریان؛ کارشناسان براین باورند که اگرچه گروه «NSO» تنها یکی از مجموعه شرکت‌های برتر سایبری رژیم صهیونیستی و شالِف هالیو (Shalev Hulio) یکی از ده‌ها مدیرعامل مهم سایبری اسرائیل است، اما هیچ یک از همتایانش امسال اخبار 17 رسانه مهم در چندین قاره را به طور همزمان مانند او انجام ندادند.

هالیو، مؤسس گروه NSO و کارآفرین و سرمایه‌گذار سریالی 39 ساله که چندین شرکت فناوری پیشرفته تأسیس کرده، از سوی «Financial Times» اینچنین توصیف شد :

«چاق، بی‌ملاحظه، فرد احمق فناوری اسرائیلی که خود را در تقاطع اسرار بزرگ و پول هنگفت می‌‎داند.»

NSO چندین سال به عنوان قسمتی از گروه برتر بخش خصوصی سایبری تهاجمی اسرائیل برای هک کردن تلفن‌های همراه تروریست‌ها و دیگر عوامل جنایی سازمان یافته شناخته شده بود. در این مدت، رژیم صهیونیستی همچنین از تراشه ارائه فناوری‌های NSO و دیگران به کشورهایی مانند عربستان سعودی، امارات متحده عربی، بحرین و مراکش برای بهبود روابط و عادی‌سازی استفاده کرد.

در ماه ژوئیه امسال، طبق پروژه پگاسوس (Pegasus)، شرکت اسرائیلی و هالیو متهم شدند که به برخی از مشتریان خاورمیانه و دیگر مشتریان غیر دموکراتیک اجازه جاسوسی از نخست وزیران، روزنامه‌نگاران و فعالان حقوق بشر را داده‌اند، در حالی که امانوئل مکرون، نخست وزیر فرانسه، در صدر لیست احتمالی اهداف شرکت اسرائیلی قرار دارد.

مسئولیت گروه NSO در قبال عملکرد مشتریانش، اتهامات کاربرد پروژه پگاسوس از سویNSO  یا دیگران، مسئول پروژه پگاسوس و بررسی کاهش حضور شرکت اسرائیلی در بین کشورهای عربی و غیردموکراتیک، همه مواردی هستند که کارشناسان باید به آنها رسیدگی کنند.

با این حال، نتیجه نهایی این است که هالیو و NSO در بحث و خط مقدم جرایم سایبری رژیم صهیونیستی در بخش خصوصی بوده و خواهند بود.

وقتی سازمان عفو بین‌الملل درخواست و شکایت کرد تا مجوز صادرات NSO در دادگاه منطقه تل‌آویو در سال 2019 لغو شود، روزنامه تخصصی اسرائیلی اورشلیم پست نوشت که ظاهراً حدود 12 مقام وزارت دفاع صهیونیستی، قاضی را متقاعد کرده‌اند که ادامه روند حرکت شرکت اسرائیلی برای حفظ امنیت ملی بسیار اهمیت دارد و کارشناسان معتقدند که این امر به خودی خود نشان دهنده قدرت NSO و هالیو است.

منبع:

تازه ترین ها
بازنگری
1404/02/12 - 21:18- آمریکا

بازنگری قوانین صادرات تراشه توسط دولت ترامپ

دولت ترامپ در حال بررسی بازنگری در قوانین صادرات تراشه‌های هوش مصنوعی دوران بایدن است.

جریمه تیک‌تاک توسط اتحادیه اروپا

تیک‌تاک به دلیل نقض حریم خصوصی کاربران اروپایی، ۵۳۰ میلیون یورو جریمه شد.

اوراق‌قرضه
1404/02/12 - 13:32- سایرفناوری ها

اوراق‌قرضه تلگرام در بلاک‌چین

اوراق‌قرضه تلگرام با صندوق توکنیزه شده ۵۰۰ میلیون‌دلاری به بلاک‌چین می‌رود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.