about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

پروژه‌ی تالونز آزمایش شد

سازمان دارپا پروژه‌ی تالونز را برای بهبود ارتباطات از راه دور، شناسایی و ردیابی هدف برای اولین بار روی کشتی‌های کوچک و بدون سرنشین آزمایش کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ سازمان دارپا به تازگی نمونه‌ی اولیه سامانه‌ی تالونز[fn]تالون (Towed Airborne Lift of Naval Systems)، یک سامانه‌ی خودمختار و کم‌هزینه که توسط دارپا برای گسترش ارتباطات از راه دور کشتی‌ها و بهبود دامنه‌ی آگاهی آن‌ها ایجاد شد.[/fn] (TALONS) را  روی کشتی زیفایر (USS Zephyr) نیروی دریایی آمریکا مورد آزمایش قرارداد. این کشتی 53 متر طول داشته و در رده‌ی سایکلون[fn]به قایق‌های گشت زنی نیروی دریایی آمریکا سایکلون گفته می‌شود.[/fn] (Cyclone-class) قرار دارد. تالونز به مدت سه روز در نزدیکی فلوریدا مورد آزمایش قرار گرفت.
آزمایش تالونز در زیفایر بر پایه‌ی همکاری مشترک دو طرح«کشتی بدون سرنشین عملیات ضد زیردریایی» (anti-submarine warfare) و «ناوگان ضد زیردریایی بدون سرنشین پایدار جنگی[fn]Anti-Submarine Warfare Continuous Trail Unmanned Vessel[/fn]» (ACTUV) دارپا در سال گذشته شکل گرفت.
سامانه‌ی تالونز نصب شده روی کشتی‌ها امکان انجام عملیات‌ها، بدون تأثیرپذیری از شرایط مختلف آب و هوایی را فراهم می‌کند.
سامانه‌ی تالونز به کشتی‌ها امکان می‌دهد تا بدون تأثیرپذیری از شرایط دریایی و آب و هوایی مختلف، به شکل امن و ایمن عملیات‌ها را انجام بدهند. این سامانه در زمان آزمایش، قابلیت‌های کشتی یاد شده را در زمینه‌های شناسایی، ردیابی، طبقه‌بندی مخاطبان به شکل قابل‌توجهی بهبود داد. به علاوه فاصله‌ی ارتباطات بی‌سیم بین کشتی‌های را نیز توسط آن افزایش پیدا کرد.
اسکات لیتلفیلد (Scott Littlefield)، مدیر برنامه‌ی دارپا در دفتر فناوری‌های تاکتیکی (Tactical Technology Office)  گفت: «ما از نتایج آزمایش زیفایر که نشان داد سامانه‌ی تالونز می‌تواند مزیت‌های عملیاتی را بر کشتی‌های کوچک نیز فراهم بکند، خوشحال هستیم.»
لیتلفیلد ادامه دا: «ما به همکاری خود با نیروی دریایی در سال آینده ادامه می‌دهیم تا به سطح خودکارسازی و بازیابی کامل دست پیدا کنیم؛ زیرا این کار باعث می‌شود تا شکل ساده‌تری بتوان از آن‌ها در کشتی‌های خودران استفاده کرد.»
کمرون اینگرام (Cameron ingram)، فرماندهی کشتی زیفایر گفت: «سامانه‌ی یاد شده در زمان آزمایش فراتر از حد تصورات ما عمل کرد. این سامانه بعد از راه‌اندازی اولیه بلافاصله پایدار شده و ارتباطاتی بسیار خوب برقرار کرد.»
تالونز به عنوان بخشی از فاز اول پروژه‌ی ترن[fn]سازمان دارپا در قالب ترن در حال طراحی و توسعه‌ی هواپیماهای بدون سرنشین میان پروازی است که قابلیت راه‌اندازی، بازیابی و عملیات از روی کشتی‌های کوچک را دارند.[/fn] (Tern) شناخته می‌شود که دارپا با همکاری دفتر تحقیقات نیروی دریایی (U.S. Navy’s Office of Naval Research) در حال توسعه‌ی آن است.

Paragraphs
پروژه‌ی-تالونز-آزمایش-شد
پروژه‌ی-تالونز-آزمایش-شد
تازه ترین ها
راه‌اندازی
1404/02/15 - 11:28- آسیا

راه‌اندازی پوشش بیمه جدید توسط ارائه دهنده پهنای باند سنگاپوری

ارائه دهنده پهنای باند سنگاپوری موسوم به «MyRepublic» از راه‌اندازی پوشش بیمه‌ای برای علاقه‌مندان و گیمرها خبر داد.

مشارکت
1404/02/15 - 09:36- آسیا

مشارکت شرکت‌های آمریکایی و بحرینی در حوزه امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری آمریکایی «ZENDATA» همکاری استراتژیک خود را با مؤسسه برتر کدگذاری بحرین با هدف جذب و توسعه استعدادهای امنیت سایبری بحرینی اعلام کرد.

الزام
1404/02/15 - 07:15- آسیا

الزام سرمایه‌گذاری خاورمیانه در قابلیت‌های امنیت سایبری

کارشناسان معتقدند که منطقه خاورمیانه باید فوراً در قابلیت‌های امنیت سایبری سرمایه‌گذاری کند و راه‌حل مقابله با تهدیدات سایبری باید به صورت جمعی طراحی شود.