about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

گویا پروتکل‌های رمزگذاری که از آنها برای ایمن کردن اطلاعات منتقل شده در فضای اینترنت استفاده می‌شود، نقص‌هایی قدیمی در طراحی دارند که باعث به وجود آمدن نقطاط ضعف در آنها شده است.

هنگامی که بر روی رمزگذاری در تمام اینترنت تاکید می‌شود، باید پروتکل‌هایی که این کار را انجام می‌دهند نیز امن باشند تا کار حفظ امنیت به درستی انجام شود. مشکل اینجاست که گویا این پروتکل‌ها در انجام وظایفشان مشکل دارند؛ مشکلی که کار‌شناسان آژانس امنیت شبکه و اطلاعات اتحادیه اروپا قصد دارند آن را برطرف نمایند. آنها بر این باورند قدیمی بودن این پروتکل‌ها باعث به وجود آمدن دوره‌ای از مشکلات شده و باید پروتکل‌های جدیدتری طراحی شوند تا از این مشکلات جلوگیری کنند.

پروتکل‌های آینده نباید فقط توسط متخصصین شبکه طراحی شوند، بلکه متخصصین رمزگذاری نیز باید در طراحی آن‌ها نقش بسزایی داشته باشند. همچنین نیازی نیست تا این پروتکل‌ها خیلی پیچیده طراحی شوند و باید راهی برای ارتقای ساده آنها به مرور زمان وجود داشته باشد.

در حال حاضر یکی از مهم‌ترین مشکلات امنیت اینترنت این است که بسیاری از وب‌سایت‌ها و سرور‌ها از پروتکل‌های امنیتی استفاده نمی‌کنند و هنور بسیاری از وبسایت‌ها روی سیستم http هستند نه .https باید در آینده علاوه بر برطرف کردن مشکلات پروتکل‌ها همه را تشویق کرد تا به سمت رمزگذاری گام بردارند.

تازه ترین ها
الزام
1404/02/15 - 07:15- آسیا

الزام سرمایه‌گذاری خاورمیانه در قابلیت‌های امنیت سایبری

کارشناسان معتقدند که منطقه خاورمیانه باید فوراً در قابلیت‌های امنیت سایبری سرمایه‌گذاری کند و راه‌حل مقابله با تهدیدات سایبری باید به صورت جمعی طراحی شود.

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.