about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

پروانه کاندیدای بهترین بازی سال جهان!

باشگاه خبرنگاران/ بازی پروانه تولید شده در استودیو berdedbird  که محصول تلاش دو ساله تیمی 35 نفره از بهترین متخصصین ساخت بازی رایانه‌ای در ایران  است پس از عرضه به بازار ضمن مواجه شدن با استقبال خوب مخاطبین به عناوینی مهم و بی نظیر دست یافته که پنجره‌ای جدید را به عرضه بازی سازی در ایران می‌گشاید. این بازی که با محتوایی ایرانی – اسلامی تولید شده به واسطه مزیت‌های فنی و داستانی توانسته در رویدادی قابل توجه جزو پنج کاندیدای دریافت جایزه بهترین بازی سال از گیم کانکشن فرانسه باشد. این جشنواره معتبرترین جشنواره و نمایشگاه بین المللی بازی جهان است. پروانه همچنین در دست آورد بین المللی دیگری به عنوان بهترین بازی تولید کنندگان مستقل در جشنواره کژوال کانکت 2014 معرفی شده است.

البته این همه افتخارات کسب شده برای سازندگان پروانه نیست، این بازی در داخل کشور نیز به عنوان ویژه و مهمی دست یافته است. مهمترین این عناوین کسب جایزه بهترین بازی سال از جشنواره بازی‌های رایانه‌ای تهران و دریافت 7 غزال زرین بهترین بازی سال، بهترین بازی اکشن ماجرایی، بهترین جلوه‌های صوتی بازی، بهترین طراحی بازی، بهترین موسیقی بازی، بهترین هنر سه بعدی و بهترین دستاورد سینماتیک می‌باشد. این عناوین در حالی برای پروانه به دست آمده که در جشنواره مذکور 89 بازی رایانه‌ای ساخت ایران و 68 استودیو بازی ساز با یکدیگر به رقابت پرداخته بودند. گفتنی است بازی پروانه که با محتوایی بومی و با هدف ترویج سبک زندگی ایرانی – اسلامی تولید شده پیش از این موفق به کسب جوایزی از نمایشگاه رسانه‌های دیجیتال نیز شده بود.

تازه ترین ها
تقویت
1404/02/15 - 13:02- آسیا

تقویت دفاع سایبری در تایلند

تایلند با تکمیل مرحله دوم برنامه آموزشی ملی با تجهیز 100 هزار نیروی کار امنیتی، دفاع سایبری خود را تقویت کرد.

حمله
1404/02/15 - 12:22- اروپا

حمله سایبری علیه نیمی از شرکت‌های بلژیک

طبق گزارش سالانه امنیت سایبری، تقریباً نیمی از شرکت‌های منطقه فلاندر در بلژیک سال گذشته مورد حمله سایبری قرار گرفتند.

هشدار
1404/02/15 - 11:54- آسیا

هشدار بنگلادش درمورد تشدید حملات سایبری

دستیار ویژه مشاور ارشد وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات بنگلادش درباره حملات سایبری گسترده پیش از انتخابات هشدار داد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.