about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

محققین امنیت سایبری Cleafy از تروجان اندرویدی جدیدی به نام SharkBot پرده برداری کردند که سرویس های بانکی و اپلیکیشن های ارز دیجیتال را هدف قرار می دهد.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ محققین امنیت سایبری Cleafy از تروجان اندرویدی جدیدی به نام“SharkBot” یا همان شارک بات پرده برداری کردند که با بهره گیری از ویژگی های دسترسی موجود بر روی دستگاه ها، داده های احراز هویت سرویس های بانکی و ارز دیجیتال ایتالیا، انگلستان و آمریکا را استخراج می کند.

این بدافزار در جهت حمله به 27 هدف طراحی شده است. 22 مورد از این اهداف، بانک های بین المللی مستقر در ایتالیا و انگلستان و 5 مورد از آن ها اپلیکیشن های ارز دیجیتال در آمریکا هستند. (نام آن ها هنوز فاش نشده است)

این حملات دست کم از اواخر اکتبر 2021 آغاز شده اند و ظاهرا در مراحل ابتدایی توسعه قرار دارند. 

هدف اصلی شارک بات انتقال پول از دستگاه های نا ایمن از طریق تکنیک سیستم های انتقال خودکار است. طبق گفته محققین، مهاجمین می توانند با استفاده از این روش مکانیزم های احراز هویت چند عاملی را دور بزنند.

هنگامی که شارک بات با موفقیت بر روی دستگاه قربانی نصب می شود،مهاجمین می توانند با سوءاستفاده از خدمات دسترسی به اطلاعات حساس بانکی دست پیدا کنند. آن ها در این صورت می توانند حرکات دلخواه خود را بر روی دستگاه آلوده اجرا کنند.

شارک بات مانند دیگر همتایان باج افزاری خود مانند TeaBot و UBEL، در نقاب مدیا پلیر، لایو تی وی یا اپلیکیشن های بازیابی داده و نمایش ممتد پاپ آپ ها به کاربران، در صدد صادر شدن مجوز دسترسی برای سرقت اطلاعات حساس می باشد.

چیزی که این بدافزار را متمایز می کند، بهره برداری آن از تنظیمات دسترسی برای انجام حملات سیستم انتقال خودکار است. عاملین شارک بات می توانند با انجام این حملات مجوز تکمیل خودکار فیلدهای موجود در اپلیکیشن های موبایل بانک را به دست بیاورند و انتقال پول از دستگاه های نا ایمن به شبکه انتقال غیر مجاز پول را کلید بزنند. 

این شیوه انجام عملیات نیاز مهاجمین برای ثبت یک دستگاه جدید برای اجرای فعالیت های جعلی را برطرف می کند و مکانیزم احراز هویت دو عاملی اپلیکیشن های بانکی را دور می زند. 

این بدافزار قابلیت هایی مانند اجرای حملات هم پوشانی، سرقت داده های احراز هویت لاگین و اطلاعات کارت بانکی، فعالسازی کی لاگینگ و به دست گرفتن کنترل کامل دستگاه های نا ایمن دارد. 

هیچ نمونه ای از این بدافزار در فروشگاه رسمی گوگل پلی مشاهده نشده است. 

منبع:

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.