about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

پردازنده‌های ناهمگن (بخش اول)

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ معماری سیستم‌های ناهمگن (HSA)، نوعی معماری است که در آن واحدهای پردازشی مثل پردازنده‌ها و کارت‌های گرافیک به صورت همزمان به بیت‌های حافظه دسترسی دارند و به صورت بهینه از آن استفاده می‌کنند. از نمونه‌های اولیه این فناوری می‌توان به تراشه‌های روی برد (SoC) یا APU شرکت AMD اشاره کرد. برای استفاده از این پردازنده‌ها نرم‌افزارها نیز باید بهینه شوند تا توسعه‌دهنده‌ها بتوانند برای این پردازنده‌ها برنامه‌نویسی کنند.
این پردازنده‌ها مصرف برق کم و عملکرد بهتری دارند و در حال حاضر در تلفن‌های هوشمند استفاده می‌شوند. با آسان‌تر کردن برنامه‌نویسی  این پردازنده‌ها برای توسعه‌دهنده‌ها، ممکن است از آن‌ها در رایانه‌هایی با قدرت پردازشی بسیار بالا نیز استفاده شوند.
شرکت انگلیسی ایمجینیشن تکنولوجیز (Imagination Techonlohies)، سازنده‌ی تراشه‌های گرافیکی «PowerVR» که در تلفن‌های هوشمند آیفون از آن استفاده می‌شود، اعلام کرد اولین محصول خود که از معماری معماری سیستم‌های ناهمگن پشتیانی می‌کند را سال آینده عرضه خواهد کرد.
شرکت‌های اِی‌آراِم (ARM) و مدیاتک نیز اعلام کرده‌اند مانند اِی‌اِم‌دی (AMD) در حال توسعه‌ی پردازنده‌های مبتنی بر معماری معماری سیستم‌های ناهمگن خود هستند؛ اما زمان مشخصی برای آماده شدن و عرضه‌ی آن اعلام نکردند.
جیم نیکولاس (Jim Nicholas)، یکی از مقامات شرکت ایمجینیشن، گفت: «تولید برنامه توسط برنامه نویسان برای پردازنده‌های معماری سیستم‌های ناهمگن مدرن که «SoC2» نام دارند، باید آسان‌ شود. معمولاً  SoC شامل جی‌پی‌یو (GPU)، سی‌پی‌ی (CPU) و 3DSP می‌شود.»
برای مثال GPU، واحد پردازش گرافیکی است که در پردازش‌های سنگین معمولاً بهتر از CPU عمل می‌کند و می‌تواند حجم ورودی داده‌ها را تقسیم کرده و به صورت موازی پردازش کند. در تلفن‌های هوشمند از آن برای کاهش یا افزایش نویز یا تشخیص اشیا توسط دوربین استفاده می‌شود.
از زمانی که برنامه‌نویسان متوجه مزایای انجام محاسبات به کمک جی‌پی‌یو شدند، بدون وجود یک مدل استاندارد خاص شروع به استفاده و برنامه‌نویسی بر اساس آن کردند؛ این موضوع باعث شد برنامه‌نویسی برای جی‌پی‌یو با مشکلات زیادی روبه‌رو شود.

بخش دوم

_____________________________

1) Heterogeneous System Architecture

2) System on Chip

3) DSP یا Digital Signal Processors ریزپردازنده‌هایی هستند که بر اساس الگوریتم تعریف شده برای آن‌ها روی سیگنال‌های دیجیتالی ورودی عملیات خاصی انجام می‌دهند. 

تازه ترین ها
دو
1404/02/13 - 10:09- آمریکا

دو برابر شدن حملات باح‌افزاری علیه صنایع غذایی و کشاورزی در جهان

مدیر سازمان اشتراک‌گذاری اطلاعات سایبری مرکز تحلیل و اشتراک اطلاعات صنایع غذایی و کشاورزی گفت که حملات باج‌افزاری علیه صنایع غذایی و کشاورزی در سال جاری 2 برابر شده است

راه‌اندازی
1404/02/13 - 09:53- اقیانوسیه

راه‌اندازی بانکداری وب بدون رمز عبور در استرالیا و نیوزیلند

گروه بانکداری استرالیا و نیوزیلند از راه‌اندازی بانکداری وب بدون رمز عبور با امنیت پیشرفته خبر داد.

گوگل
1404/02/13 - 07:57- سایرفناوری ها

گوگل پلی نیمی از اپلیکیشن‌ های خود را از دست داده است

تطبق تحلیل شرکت Appfigures، گوگل پلی از ابتدای سال گذشته تاکنون 1.8 میلیون اپلیکیشن‌ را از دست داده است.