about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

طبق گزارش بلومبرگ، شرکت بیمه CNA آمریکا یکی از سنگین ترین باج های حملات باج افزاری را به گروه هکری Evil Corp پرداخت کرد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ یکی از غول های بیمه آمریکا یعنی شرکت CNA، باج سنگینی را برای دسترسی دوباره خود به سیستم هایش پرداخت کرد( 40 میلیون دلار). این شرکت آمریکایی، ماه مارس مورد هدف یک حمله باج افزاری قرار گرفت.

طبق گزارش بلومبرگ این حمله، به باج افزار جدیدی به نام "Phoenix CryptoLocker" نسبت داده شده است. این باج افزار نیز به گروه باج افزاری روس Evil Corp ارتباط داده شده است. 

این گروه باج افزاری به هدف قرار دادن نهادهای آمریکایی از جمله Garmin معروف است. طبق ادعای رسانه های آمریکایی، این گروه برای سرقت ابزار احراز هویت بانکی افراد نیز از نرم افزارهای مخربی همچون JabberZeus، Bugat و Dridex استفاده می کند. 

مقامات آمریکایی در دسامبر سال 2019 این گروه باج افزاری را تحریم کردند و مبلغ میلیون 5 دلار را به عنوان جایزه برای کسی تعیین کردند که بتواند با دادن اطلاعات در مورد Evil Corp، به دستگیری آن ها کمک کند. 

اما با شروع اپیدمی کرونا و افزایش حملات باج افزاری در نهایت تیر مقامات آمریکایی به سنگ خورد. 

پرداخت 40 میلیون دلار توسط شرکت بیمه CNA نشان داد که سال 2021 می تواند سالی طلایی برای گروه های باج افزاری باشد. 

افزایش میزان حملات باج افزاری، صنعت بیمه را نیز به طور قابل توجهی تحت الشعاع قرار داده است. شرکت بیمه AXA نیز ماه جاری مورد هدف یک حمله باج افزاری قرار گرفت.

منبع:

تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.