about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

پرداخت با الگوی کف دست

دو شرکت ژاپنی قصد دارند با همکاری یکدیگر سامانه ی تشخیص هویت بیومتریکی تازه ای را برپایه ی کف دست آزمایش کنند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ شرکت‌های فوجیتسو و خدمات مالی «AEON» قصد دارند آزمایش فناوری تازه ای را انجام دهند که به مردم اجازه می‌دهد به جای استفاده از کارت های اعتباری یا اثر انگشت از طریق کف دست خود هزینه‌ها را پرداخت کنند.

فناوری مذکور در سپتامبر سال میلادی جاری در فروشگاه های کوچک سراسر ژاپن آزمایش می شود. این اولین بار است که از سامانه های پرداخت مستقل از کارت اعتباری در رژاپن استفاده می شود.

شرکت AEON تاکنون شیوه های پرداخت متنوعی را توسعه داده است. همچنین با بررسی روش های مورد استفاده ی مشتریان خود سعی دارد راحتی و امنیت این بسترها را افزایش بدهد. این شرکت در جدیدترین اقدام خود تصمیم گرفته است از سامانه ی تشخیص هویت بیومتریک فوجیتسو که بر اساس کف دست عمل می کند، بهره مند شود.

سامانه ی بالا نه تنها دقت سامانه های بیومتریک را افزایش می دهد، بلکه به علت عدم وجود تماس مستقیم با کارت ها اعتباری یا دستگاه های پرداخت، سطح بهداشت را افزایش می دهد؛ زیرا افراد با دستی خالی وجه مورد نظر را پرداخت می کنند.

افراد داوطلب برای استفاده از ویژگی بالا ابتدا باید الگوی کف دست خود را در اطلاعات کارت های AEON ثبت کنند. کف دست افراد دارای الگوهای بسیار پیچیده و منحصربه فرد است در نتیجه بستر خوبی را برای شناسایی فراهم می کند. این روش باعث افزایش سطح ایمنی می شود.

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.