about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

طبق تحلیل شرکت Chainalysis جرایم مربوط به رمزارز به طور کلی در ۶ ماهه نخست ۲۰۲۳ کاهش یافت اما حجم پرداخت باج به هکرها افزایش یافت و رقم آن برای دومین سال رکورد می‌زند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ به نقل از رویترز، قیمت رمز ارز در سال جاری میلادی به تدریج افزایش یافت و زنجیره‌ای از ورشکستگی شرکت‌های این بخش را در ۲۰۲۲ بهبود داد.

شرکت Chainalysis جریان‌های رمز ارزی برای فعالیت‌های غیرقانونی را ردیابی کرده که شامل بازارهای وب تاریک، عامل‌های بدافزار، بدافزارها، کلاهبردارها، فروشگاه‌های جعلی و محتوای کودک آزاری می‌شود. جریان رمز ارزی صرف شده برای این جرایم در ۶ ماهه نخست ۲۰۲۳ میلادی به ۲.۸ میلیارد دلار رسید که ۶۵ درصد کمتر از ۸ میلیارد دلار ثبت شده در همان بازه از سال گذشته است.

اما این ارقام شامل جریان رمز ارز به ماهیت‌هایی نمی‌شود که تحت تحریم‌های جهانی قرار دارند. طبق گزارش Chainalysis در ماه ژانویه، تراکنش‌های مرتبط با ماهیت‌های تحریم شده حدود ۴۴ درصد از حجم ۲۰.۱ میلیارد دلاری جرایم رمز ارزی را تشکیل می‌دادند.

درآمد مربوط به کلاهبرداری نیز کاهش یافته بود. اما تعداد افرادی که با حملات کلاهبرداری جعل هویت روبرو می‌شدند نیز افزایش یافته بود. در این حملات کلاهبرداران وانمود می‌کردند مأموران دولتی هستند تا از افراد اخاذی کنند.

همچنین پرداخت باج به هکرها به شکل رمز ارز در نیمه نخست ۲۰۲۳ میلادی به ۴۴۸.۱ میلیون دلار رسید که نسبت به ۱۷۵.۸ میلیون دلار ثبت شده در سال قبل از آن بیشتر است.

اگر این روند ادامه یابد مقدار باجی که هکرها دریافت می‌کنند، برای دومین سال متوالی رکورد می‌زند.

منبع:

تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.