about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های آزمایشگاهی کانادا برای اطلاعات هک شده 15 میلیون مشتری خود مجبور به پرداخت باج شد.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ به‌تازگی لایف‌ لبز (LifeLabs)، غول تشخیص سلامت و یکی از بزرگ‌ترین کمپانی‌های خدمات پزشکی و آزمایشگاهی کانادا اعلام کرد در ماه نوامبر 2019 مورد تهاجم سایبری قرار گرفته و به‌منظور جلوگیری از افشای اطلاعات، مجبور به پرداخت باج به مهاجمان شده است. درنتیجه این تهاجم، اطلاعات سال 2016 پانزده میلیون مشتری انتاریو و بریتیش کلمبیای لایف لبز من‌جمله نام، آدرس، تاریخ تولد، ایمیل، شماره کارت خدمات درمانی، نتایج آزمایش‌ها، نام کاربری و رمزهای عبور بیماران سرقت شده است. 

در حال حاضر تحقیقات روی این حادثه همچنان ادامه دارد و کارشناسان امنیت سایبری گفته‌اند اطلاعات سرقت شده در وب تاریک افشا نشده است. هنوز دقیقا مشخص نیست هک سیستم این شرکت از چه طریق صورت گرفته، اما به انتاریو و بریتیش کلمبیا که بیشترین مشتریان این شرکت را تشکیل می دهند، در این رابطه هشدار داده شده است. چارلز براون (Charles Brown)، رئیس و مدیرعامل این شرکت نیز از مشتریان خود عذرخواهی کرده و قول داده است تلاش خود را برای حفاظت هرچه بیشتر داده‌های آن‌ها به کار ببندد.

منبع:

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.