about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

به گفته کارشناسان غربی، روسیه ماهواره‌ای را به فضا برای کمک به ایران در جاسوسی از اسرائیل پرتاب می‌کند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ مقامات غربی در گفتگو با واشنگتن پست ادعا کردند که انتظار می‌رود ماهواره جدیدی که روسیه به فضا پرتاب می‌کند، توانایی ایران در جاسوسی از اهداف نظامی در خاورمیانه را تا حد زیادی بهبود بخشد. اما قبل از آن، مسکو قصد دارد از خود ماهواره برای جمع‌آوری اطلاعات در اوکراین استفاده کند.

آژانس فضایی روسیه اعلام کرد که تا چند روز دیگر ماهواره خیام را به نام ستاره‌شناس و فیلسوف ایرانی، که در قرن یازدهم و دوازدهم می‌زیسته، به فضا پرتاب خواهد کرد.

روسیه موافقت کرد که سیستم «Canopus-V» را برای ایران بسازد که شامل یک دوربین با وضوح بسیار بالا است که به ایران توانایی نظارت مستمر بر تأسیسات رژیم صهیونیستی و خلیج فارس را می‌دهد. در اطلاعیه آژانس فضایی روسیه آمده است که این ماهواره در مسکو توسعه و ساخته شده است.

واشنگتن پست مدعی شد که ایران قادر به فعالسازی فوری این ماهواره نیست. براساس این گزارش، روسیه قصد دارد از این ماهواره برای چند ماه یا حتی بیشتر با هدف افزایش نظارت بر اهداف نظامی در اوکراین استفاده کند. سفارت روسیه در واشنگتن گزارش استفاده روسیه از این ماهواره را تکذیب کرد.

به گفته روسیه، این ماهواره با استفاده از موشک روسی سایوز (Soyuz) از پایگاه فضایی بایکونور (Baikonur) قزاقستان به فضا پرتاب خواهد شد. آژانس فضایی روسیه توضیح داد که این پرتابگر تجهیزات سنجش از دور را بنا به درخواست جمهوری اسلامی ایران در مدار قرار خواهد داد.

واشنگتن پست سال گذشته ادعا کرد :

«Canopus-V بیشتر برای استفاده غیرنظامی به بازار عرضه می‌شود، اما مقامات نظامی ایران از سال 2018 در خرید آن مشارکت داشته‌اند. در میان مقامات نظامی، مقامات ارشد سپاه پاسداران ایران هستند که در مذاکرات با آنها شرکت داشتند. کارشناسان روسی بهار گذشته برای آموزش خدمه زمینی که قرار است ماهواره را در کارخانه جدیدی که در نزدیکی پ تهران ساخته شده آموزش دهند، وارد ایران شدند.»

منابع غربی معتقدند که ایران می‌تواند ماهواره را به هر نقطه‌ای که بخواهد هدایت کند. به گفته یک منبع خاورمیانه‌ای که سال گذشته با واشنگتن پست صحبت کرد، این ماهواره شاید بهترین در جهان نباشد، اما وضوح بالایی دارد و برای اهداف نظامی بسیار خوب است.

ماهواره، به ایران امکان حفظ بانک دقیقی از اهداف را را می‌دهد و آن را ظرف چند ساعت هر روز به‌روزرسانی می‌کند. نگرانی دیگر کارشناسان این است که ایرانی‌ها تصاویر ماهواره‌ای را با سازمان حزب‌الله لبنان، با شبه نظامیان شیعه طرفدار ایران در عراق و حتی یمن به اشتراک بگذارند.

ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه ضمن تکذیب این گزارش در مصاحبه با شبکه آمریکایی NBC گفت :

«این یک خبر جعلی و بیهوده است.»

اورین اولاند (Orien Oland)، سخنگوی پنتاگون مدعی شد که ایران خودش برای پرتاب ماهواره به فضا به تنهایی مشکل دارد. در ماه ژوئن در CNN فاش شد که ایران بار دیگر در تلاش خود برای پرتاب ماهواره به فضا شکست خورده است. شبکه خبری آمریکایی گزارش داد که ایالات متحده از راه دور تلاش پرتاب ایران را که در 12 ژوئن رخ داد، رصد و پنتاگون در بیانیه‌ای این موضوع را تأیید کرد.

مقامات امنیتی که سی‌ان‌ان پس از پرتاب با آنها صحبت کرد، به این شبکه گفتند که آنها قادر به شناسایی نوع موشک نیستند، اما جفری لوئیس (Jeffrey Lewis)، یکی از کارشناسان مؤسسه میدلبری، اظهار داشت که به احتمال زیاد موشک‌انداز ایرانی «سیمورگ» است که از 2 مرحله مجزا تشکیل شده و از موتورهای موشکی براساس طرح کره شمالی استفاده می‌کند. بنابر ادعای لوئیس، این چهارمین بار متوالی است که تلاش برای پرتاب این نوع موشک با شکست مواجه می‌شود و تلاش‌های قبلی در سال‌های 2017، 2019 و 2020 انجام شده است.

Paragraphs
1
1
2
2
3
3

منبع:

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.