about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

اسرائیل ماهواره رصدی فوق پیشرفته را به فضا پرتاب کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ بنابه ادعای محققان، یکی از پیشرفتهترین ماهواره‌های رصدی جهان، ساخت اسرائیل، به فضا پرتاب شد و اکنون در مدار زمین است.

ماهواره 186 میلیون دلاری رصدی منابع زمین (EROS-C3) در حال حاضر تصاویری با وضوح بسیار بالا را به ایستگاه زمینی خود مخابره می‌کند. این تصاویر به منظور جمع‌آوری اطلاعات برای اهداف دفاعی کاملاً محرمانه و حفاظت از داده‌ها استفاده خواهند شد.

این ماهواره به‌وسیله موشک فالکون 9 اسپیس‌ایکس (SpaceX) پرتاب شد، موشکی قابل استفاده مجدد که افراد و محموله‌ها را به فضا می‌برد و به زمین بازمی‌گردد. این شرکت، که به‌وسیله ایلان ماسک تأسیس شد، شصت و یکمین و آخرین پرواز خود در سال 2022 را با ماهواره اسرائیلی انجام داد.

دوربین فضایی سبک وزن آن به‌وسیله شرکت دفاعی اسرائیلی سیستم‌های البیت (Elbit Systems) ساخته شده است. این ماهواره به‌وسیله صنایع هوافضای اسرائیل (IAI) تولید شده که سیستم‌های پیشرفته‌ای برای امنیت هوا، فضا، دریا، زمین، سایبری و امنیت داخلی تولید می‌کند.

به گفته کارشناسان، ماهواره فوق بخشی از مجموعه ماهواره‌های اسرائیلی تجاری رصد زمین است. اولین مورد از این سری، موسوم به «EROS A»، بیش از 2 دهه پیش از سیبری شرقی راه‌اندازی شد.

این ماهواره‌ها متعلق به «ImageSat International» است که پیشرو در راه‌حل‌های اطلاعات مکانی برای مشتریان دفاعی و اطلاعاتی است.

EROS-C3 برای این شرکت 186 میلیون دلار هزینه داشت، رقمی که شامل خود فضاپیما، پرتاب و بیمه می‌شود.

بوآز لِوی (Boaz Levy)، رئیس و مدیر عامل صنایع هوافضای اسرائیل گفت :

«پرتاب امروز ماهواره EROS-C3 بیانگر توانایی‌های پیشرفته فناوری صنایع هوافضای اسرائیل، خانه فضایی کشور اسرائیل است. پس از کار بسیار روی ماهواره، در این مدت بهترین و باهوش‌ترین مردان و زنان صنایع هوافضای اسرائیل روی توسعه و تولید آن کار کردند و ماهواره شروع به انتقال داده‌ها به ایستگاه زمینی کرد. صنایع هوافضای اسرائیل با نهادهای دولتی، مؤسسات دانشگاهی، سازمان‌های غیردولتی و سرمایه‌گذاران از اسرائیل و خارج برای پیشبرد دستاوردهای فناوری، تحقیقات علمی و توسعه فناوری‌های فضایی آینده همکاری می‌کند.»

منبع:

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.