about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

پذیرش مسئولیت حمله به دموکرات‌های آمریکا

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ در پی حمله یک گروه سایبری به کمیته ملی حزب دموکرات در آمریکا، باز هم بازار اتهامات رونق گرفت و این بار اتهام این حمله به روسیه نسبت داده شد، موضوعی که مطابق دفعات پیش با واکنش سرد روس‌ها مواجه گردید. حال با گذشت چند روز از این اتفاق، یک گروه به نام "lone hacker" مسئولیت این حمله را پذیرفته است.
در پی این حمله، اعلام شد که هکرها، به شنود ارتباطات داخلی این کمیته و سرقت اطلاعاتی پرداخته‌اند که حزب دموکرات از دونالد ترامپ، نامزد جمهوری خواهان در اختیار داشته است. یکی از سخنگوهای دولت روسیه نیز به تازگی به این خبر واکنش نشان داده و هرگونه مشارکت دولت در انجام این حمله را رد کرده‌اند.
این گروه هکری که ظاهراً با نام "Guccifer 2.0"، شناخته می‌شود، در واکنش به جمله‌ای که یکی از شرکت‌های امنیتی در مورد مهاجمان به این حزب منتشر کرده است نیز، متن جالب توجهی را منتشر کرده است. در متنی که توسط این گروه هکری در پاسخ به این شرکت امنیتی منتشر شده، آمده است: «گفته شده گروهی که این حمله را انجام داده است، یک گروه هکری بسیار قدرتمند، با توانایی‌های پیچیده بوده است، ما خوشحالیم که به توانایی‌های ما پی برده‌اند، اما باید بگوییم که این حمله برای ما، حمله ساده‌ای بود، بسیار ساده!». همچنین این گروه هکری، تعدادی از اسنادی را که مدعی است در این حمله به سرقت برده است منتشر کرده و آن‌ها را، سندی برای اثبات ادعای خود می‌داند.

 

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.