about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

 

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ پهپاد یادشده با استفاده از دوربین خود می‌تواند تصاویر فوق دقیق 4K تهیه‌کرده و به‌صورت مستقیم برای تلویزیون‌های هوشمند ارسال کند.
برنامه نرم‌افزاری این پهپاد با تلویزیون‌های Tizen سامسونگ و اپل تی وی سازگاری دارد. شرکت دی جی آی که یکی از دو تولیدکننده بزرگ پهپاد در جهان محسوب می‌شود مدتی است بر روی عرضه محصولاتی با دوربین‌های قدرتمند متمرکزشده است.
در مقابل گوپرو رقیب اصلی دی جی آی قصد دارد دامنه فعالیت‌های خود را به دیگر حوزه‌های تفریح و سرگرمی توسعه دهد و با تولیدکنندگان کنسول‌های بازی مختلف و همین‌طور ال‌جی و سامسونگ همکاری کند. ارائه خدماتی برای تفریح و سرگرمی در هواپیماها ازجمله دیگر برنامه‌های این شرکت است.
برنامه Smart TV app شرکت دی جی آی در فروشگاه‌های آنلاین اپل و سامسونگ در دسترس است و با اندروید 5.1 به بالا سازگاری دارد.

 

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.