about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

مایکروسافت پتنت جدیدی را ثبت کرده که ایجاد چت بات از افراد زنده و فوت شده با ویژگی‌های شخصیتی آنها را امکان پذیر می‌کند.

پتنت جدید مایکروسافت ایده توسعه چت باتی را مطرح می‌کند که به جای آموزش دیدن با روش‌های سنتی مثل بانک صدا و داده‌های تصادفی مربوط به کاربران مختلف، از داده‌های اختصاصی یک فرد استفاده می‌کند. این سیستم از «داده‌های اجتماعی» مثل «تصاویر، داده‌های صدا، پست‌های شبکه‌های اجتماعی، پیامک‌ها و نامه‌های نوشتاری» برای ایجاد یک پروفایل از فرد استفاده می‌کند.
سپس می‌توان از داده‌های اجتماعی برای ایجاد یک قالب مخصوص با ویژگی‌های شخصیتی فردی خاص استفاده کرد که چت بات با آموزش دیدن با آنها توانایی صحبت کردن و تعامل «در قالب شخصیتی به خصوص» را پیدا کند. این چت بات به کمک اصوات ضبط شده و دیگر داده‌های صدایی مربوط به فرد، قادر به صحبت کردن با صدای او خواهد بود. نکته حیرت آور اینکه امکان ایجاد «مدل دو یا سه بعدی از شخص مورد نظر با استفاده از تصاویر، داده‌های عمق و یا داده‌های ویدیویی مربوطه» وجود خواهد داشت.

مایکروسافت در پتنت خود اشاره می‌کند که برای آموزش چت بات می توان از افراد زنده یا مرده استفاده کرد. در قسمتی از توضیحات پتنت به نکته جالبی اشاره شده است: «فرد مورد نظر [که چت بات نمایانگر آن است] ممکن است به گذشته با حال تعلق داشته باشد و می‌تواند دوست، خویشاوند، آشنا، سلبریتی، شخصیت خیالی یا تاریخی، یک فرد تصادفی و غیره باشد.» نکته جالب‌تر اینکه شخص مورد نظر می‌تواند «خود فرد» باشد و این یعنی احتمالاً امکان ایجاد یک نسخه دیجیتالی پیش از مرگ امکان پذیر خواهد شد.
در ادامه توضیحات پتنت آمده که این چت بات قابلیت آموزش دیدن برای شبیه‌سازی «خصوصیات گفتاری» فرد مثل «سبک حرف زدن، طرز بیان، لحن، صدا، نیت، طول جمله/دیالوگ، پیچیدگی جملات، موضوع و انسجام» را خواهد داشت. اگر چت بات داده‌های کافی برای پاسخ دادن به سوالات کاربر را نداشته باشد، می‌توان از بانک گفتگوهای برون‌سپاری شده برای پر کردن شکاف‌ها یا به عبارت ساده‌تر «گذاشتن حرف در دهان» استفاده کرد.
نکته حیرت انگیز اینکه چت بات مورد بحث به لطف بهره مندی از هوش مصنوعی ممکن است از اینکه در قالب یک شخص فوت شده فرو رفته آگاه باشد و به سوالات با در نظر گرفتن زمان مرگ شخص و ناآگاهی او از اتفافات رخ داده پس از مرگش پاسخ دهد.
چت بات جدید مایکروسافت ابهامات زیادی را پیرامون حریم خصوصی به وجود آورده است. برای مثال آیا امکان بیرون آمدن (opt-out) از سیستم وجود دارد؟ آیا خویشاوندان می‌توانند مانع از ایجاد کپی از چت بات عزیزان فوت شده خود شوند؟ این سوالات و سوالات دیگر تا زمانی که نسخه اولیه چت بات توسعه داده نشود بی‌پاسخ خواهند ماند.

منبع:

تازه ترین ها
بازنگری
1404/02/12 - 21:18- آمریکا

بازنگری قوانین صادرات تراشه توسط دولت ترامپ

دولت ترامپ در حال بررسی بازنگری در قوانین صادرات تراشه‌های هوش مصنوعی دوران بایدن است.

جریمه تیک‌تاک توسط اتحادیه اروپا

تیک‌تاک به دلیل نقض حریم خصوصی کاربران اروپایی، ۵۳۰ میلیون یورو جریمه شد.

اوراق‌قرضه
1404/02/12 - 13:32- سایرفناوری ها

اوراق‌قرضه تلگرام در بلاک‌چین

اوراق‌قرضه تلگرام با صندوق توکنیزه شده ۵۰۰ میلیون‌دلاری به بلاک‌چین می‌رود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.