about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

گروه باج افزاری REvil مسئولیت حمله سایبری به شرکت آمریکایی Invenergy را نیز بر عهده گرفت.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ گروه باج افزاری REvil مسئولیت حمله سایبری اخیر به شرکت چند ملیتی انرژی های تجدید پذیر Invenergy را بر عهده گرفت. این شرکت در شیکاگوی آمریکا مستقر است.

Invenergy پس از شناسایی فعالیت های غیر قانونی در برخی از سیستم های خود، تحقیقاتی را در این مورد آغاز کرد. طبق ادعای این شرکت، هیچ یک از فعالیت های آن ها تحت تاثیر این حمله قرار نگرفته و هیچ داده ای رمز نگاری نشده است.

Invenergy گفت:

به هیچ عنوان باجی را تا به الان پرداخت نکرده ایم و نخواهیم کرد.

گروه باج افزاری REvil در وبسایت تاریک خود اعلام کرد که حمله سایبری به Invenergy توسط آن ها صورت پذیرفته است. این گروه ادعا می کند سیستم های کامپیوتر شرکت فوق الذکر را در معرض قرار داده و 4 ترابایت داده را به سرقت برده است. ( انتقال غیر مجاز داده)

قرارداد ها و داده های مربوط به پروژه ها از جمله اطلاعاتی هستند که در دسترس REvil قرار گرفته است. این گروه باج افزاری مدعی است داده های شخصی و مهم مربوط به مدیرعامل شرکت Invenergy، یعنی Michael Polsky نیز از جزو اطلاعات سرقت شده می باشد.

طبق ادعای REvil آن ها توانسته اند به ایمیل های شخصی،برخی  تصاویر و جزئیات حساس طلاق Polsky از همسر اول خود دست پیدا کنند.

REvil در چند وقت اخیر حسابی آمریکا را به دردسر انداخته است. حمله به بزرگ ترین تولید کننده گوشت جهان یعنی JBS از جمله مهم ترین اقدامات وی می باشد.

منبع:

تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.