about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

پایلوت رجیستری گوشی تلفن همراه

 

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ اجرای رجیستری گوشی موبایل پس از 7 ماه آزمایش به مرحله خریداری تجهیزات و رفع ایرادات سخت‌افزاری رسیده اما بخشی از اشکالات نرم‌افزاری هنوز باقی است. وزیر ارتباطات اجرای کامل رجیستری را از تیرماه 96 وعده داده است.

به‌این‌ترتیب مقرر شد 3 دستگاه وزارت صنعت، گمرک و وزارت ارتباطات زمینه اجرای مجدد طرح رجیستری گوشی موبایل را فراهم کنند.
هدف از این طرح مبارزه با قاچاق تلفن همراه است تا سیم‌کارت روی گوشی موبایل‌های قاچاق فعال نشود.
طرح رجیستری گوشی موبایل پیش‌ازاین در سال 85 اجرا شد که به دلیل پیش‌بینی نشدن تمام جوانب و پیدا شدن راه‌هایی برای دور زدن طرح، موفق نبود.
از ابتدای سال 94 زمزمه اجرای دوباره طرح رجیستری توسط مسئولان در رسانه‌ها مطرح شد.
این ایده را دوباره ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز مطرح کرد و معاون برنامه‌ریزی، نظارت و هماهنگی اقتصادی این ستاد گفت: از مهر 94 طرح رجیستری (ثبت) موبایل در کشور اجرا می‌شود.
از مهرماه 94 تا تیرماه 95 طرح رجیستری گوشی موبایل در مرحله بررسی سپری شد و خبر عملیاتی از آن به گوشی نرسید تا اینکه ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز به‌صورت جدی از اجرای طرح رجیستری گوشی موبایل از مرداد 95 خبر داد.
سپس علی‌اکبر پوراحمد نژاد دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان تهران گفت: طبق قول داده‌شده این طرح شهریورماه عملیاتی می‌شود.
وقتی مرداد و شهریورماه اطلاع‌رسانی جدیدی دراین‌باره انجام نشد، با به تأخیر افتادن پیش‌بینی‌ها، در مهرماه 95 از ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز از اجرای طرح رجیستری البته به‌صورت آزمایشی خبر رسید.
این اعلام با واکنش وزارت ارتباطات مواجه شد و این وزارتخانه اعلام کرد: هنوز مقدمات لازم برای اجرای طرح رجیستری تلفن همراه مهیا نشده و هر زمان طرح برای اجرا آماده شد قطعاً اطلاع‌رسانی کامل و دقیقی انجام خواهد شد.
بنابر توضیحات کامل‌تر حسین فلاح جوشقانی سرپرست معاونت سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، در پی اعلام ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، اجرای فنی طرح رجیستری گوشی‌های موبایل به‌صورت آزمایشی از یکشنبه سوم مردادماه آغازشده و بااینکه هنوز نتایج طرح کامل نشده، نتایج اولیه حاکی است با انجام یک سری فرآیندهای تکمیلی، این طرح قابل‌اجرا است.
وی همچنین بر حساسیت وزیر ارتباطات درباره این طرح تأکید کرد و گفت: با توجه به تأثیر طرح رجیستری بر تک‌تک مردم، مسئولان تأکید ویژه دارند که اجرای آن موجب آزار هم‌وطنان نشود. ازاین‌رو، برای تکمیل و انجام کار کارشناسی بیشتر، پیشنهاد اجرای طرح پایلوت را ارائه کردیم
در تازه‌ترین اظهارنظر مسئولانه محمود واعظی وزیر ارتباطات در صبحانه کاری در اتاق بازرگانی ایران برای اجرای رسمی طرح رجیستری در اوایل تابستان یا تیرماه اظهار امیدواری کرد و گفت: مناقصه خریدار تجهیزات نیز برگزارشده است.
وی با اشاره به ادامه اجرای آزمایشی رجیستری گفت: دستگاه‌های مربوطه خریداری‌شده‌اند؛‌ ایرادات سخت‌افزاری برطرف شده و برخی مشکلات نرم‌افزاری هنوز باقی است. وی بار دیگر برای آغاز رجیستری از تیرماه 96 اظهار امیدواری کرد.
مروری در اخبار برای پیدا کردن سرنخ مبدأ تصمیم مهم ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، نشان می‌دهد نخستین بار پس از سال 85 وزیر ارتباطات در مردادماه 93، پرونده قدیمی رجیستر گوشی موبایل را از بین بایگانی طرح‌های خاک گرفته بیرون کشیده و بار دیگر بر سر زبان‌ها انداخته است.
واعظی گفته بود: «کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات در حال بررسی برای ساماندهی گوشی‌های در دست مردم و به‌ویژه گوشی‌های قاچاق است.» اظهارنظری که بعداً در خود وزارت ارتباطات با اما و اگرهایی روبه‌رو شد.
اکنون اجرای آزمایشی رجیستری گوشی موبایل 7 ماهه شده و اگر پیش‌بینی وزیر ارتباطات درست از آب درآید، امیدواری برای اجرای رسمی در یک‌سالگی یک پایلوت طولانی وجود دارد.

 

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.