about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

پایداری سایبری بخش مالی قطر

به گزارش واحد بین الملل سایبربان؛ شیخ عبدالله بن سعود آل ثانی (Sheikh Abdulla Bin Saoud Al-Thani)، رییس بانک مرکزی قطر، در دانشگاه کارنگی ملون شعبه قطر، بر اهمیت مدیریت قدرتمند سایبری، نظارت مستمر، تشخیص مرحله‌به‌مرحله و برنامه پایداری طراحی‌شده برای حذف آسیب‌پذیری‌های دارای ریسک برای قطر تاکید کرد.
«تنوع مهاجمان و انگیزه‌های آنان در حال گسترش است؛ از منافع مالی تا توقف فعالیت‌ها و ایجاد تنش‌های سیاسی و اقتصادی. بانک مرکزی و جامعه بانکداری، با توجه به اهمیت سامانه‌های پرداخت ایمن و مستمر، باید بسیار فعال باشد و از پایداری سایبری سیستم پرداخت مطمئن شود.» او در ادامه اشاره کرد که جرائم سایبری در سال 2015، نسبت به سال مشابه در قطر، بیش از 52% افزایش یافته است. او از جزییات تلاش‌های دولت قطر برای کاهش جرائم سایبری و تشکیل راهبرد ملی امنیت سایبری گفت و اضافه کرد: «برای استفاده حداکثری از تلاش‌های صورت گرفته در جهت پایداری سایبری در مؤسسات مالی، بانک مرکزی در حال آماده‌سازی راهبرد امنیت اطلاعات بخش مالی قطر است. این راهبرد می‌تواند امنیت اطلاعات را حفظ نموده و بهبود دهد و فضای سایبری امن‌تر و پایدارتری را برای حفاظت از بخش مالی در اختیار گذارد.»
ایلکر بیبارز (Ilker Baybars)، مدیر دانشگاه کارنگی ملون قطر نیز گفت: «همزمان با گسترش استفاده از فناوری‌های محاسباتی پیچیده‌تر برای بررسی ابرداده ها و معاملات مالی، رهبرانی همچون رهبر قطر، با درایت خود به حفظ و حراست از صنایع و اطمینان از پایداری، سلامت و امنیت شرایط برای تجارت می‌اندیشند.»

 

تازه ترین ها
تلاش
1404/02/15 - 23:35- جنگ سایبری

تلاش هکرهای پاکستانی برای نفوذ به سایت‌های دفاعی هند

گروه‌های هکری پاکستان تلاش کردند به سایت‌های دفاعی هند نفوذ کنند و اطلاعات حساس پرسنل فاش شد.

مهلت مجدد به تیک‌تاک توسط ترامپ

در بحبوحه تنش‌های شدید بین آمریکا و چین، ترامپ از تمدید مهلت واگذاری تیک‌تاک خبر داد.

راه‌اندازی
1404/02/15 - 21:52- سایرفناوری ها

راه‌اندازی تولید فیلم در گوگل

گوگل، بخش جدیدی را برای تولید فیلم و سریال راه‌اندازی کرده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.