about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

کنفرانس سایبری «OECD» با مدیریت رژیم صهیونیستی به پایان رسید.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبریان؛ کنفرانس سالانه سازمان توسعه و همکاری اقتصادی (OECD)، که امسال برای اولین بار به‌وسیله اداره سایبری ملی اسرائیل برگزار شد، با توافق مشترک کشورهای شرکت کننده در مورد لزوم ترویج همکاری‌های چندملیتی در زمینه سایبری به پایان رسید.

در جلسه اختتامیه کنفرانس، با حضور رؤسای 6 آژانس سایبری از کشورهای سازمان توسعه و همکاری اقتصادی و همچنین سنگاپور، هند و برای اولین بار امارات متحده عربی، نمایندگان سیاست‌های سایبری کشورهای خود، کارهای انجام شده و تمایلاتشان برای کشف بیشتر راه‌های ترویج همکاری امنیت سایبری چندملیتی را ارائه دادند. در این چارچوب، کشورها راه‌ها، رو‌شها و ابزارهای ترویج امنیت مانند تبادل اطلاعات، یک سیاست واحد در زمینه شناسایی آسیب‌پذیری‌ها در سیستم‌ها و رفع موانع همکاری را در نظر خواهند گرفت.

در حال حاضر بیشتر کشورها درگیر انواع مختلف همکاری‌های سایبری دو جانبه هستند، اما در طی کنفرانس رؤسای آژانس‌ها خواستار ترویج همکاری‌های چندملیتی شدند. شرکت کنندگان از OECD خواستند تا راهکارهایی را برای رفع موانع در نظر بگیرد تا همکاری چند ملیتی مؤثرتری بین آژانس‌ها امکان‌پذیر شود.

ییگال اونا (Yigal Unna)، رئیس اداره سایبری ملی اسرائیل، که جلسه را رهبری می‌کرد، در سخنان پایانی خود ادعا کرد :

«اجرای این سیاست‌ها به عهده ما است. دولت‌های ما ارزش‌های مشترکی دارند و سیاست‌هایی را برای ترویج انعطاف‌پذیری سایبری تدوین کرده‌‎اند. شرکت کنندگان باید با هم متحد شوند و سیاست‌ها را با هم اجرا کنند.»

اونا خاطرنشان کرد :

«ما اقدامات مختلفی مانند شناسایی فعالیت‌های حیاتی، افزایش آگاهی، توسعه مهارت‌ها، ترویج نوآوری، اشتراک اطلاعات شبیه‌سازی شده در میان ذینفعان و ارائه کمک‌های فنی پیشرفته را انجام داده‌ایم. این یک خط پایه عالی است، اما بیشتر مورد نیاز است. در یک اقتصاد بهم پیوسته و جهانی، توانایی ما برای ایمن‌تر شدن نیز مستقیماً به توانایی ما برای همکاری در سراسر جهان بستگی دارد.»

این کنفرانس، که برای سومین سال متوالی برگزار شد، به عنوان یک کارگروه مشترک برای دولت‌ها، جامعه غیرنظامی و صنعت با هدف روشن کردن موضوعات سیاست مشترک به عنوان بخشی از گفتگو به رهبری OECD خدمت می‌کند. در کنفرانس امسال با موضوع «چالش‌های محلی، راه‌حل‌‎های جهانی»، نمایندگانی از حدود 60 کشور و همچنین حدود 40 سخنران از اسرائیل و بقیه جهان حضور داشتند.

منبع:

تازه ترین ها
نشت
1405/05/17 - 10:51- جرم سایبری

نشت داده‌های ۳.۸ میلیون نفر در شرکت نرم‌افزاری آمریکایی

نقض امنیتی در شرکت نرم‌افزاری مراقبت‌های بهداشتی «Unlimited Technology Systems»، ۳.۸ میلیون نفر را تحت تأثیر قرار داد.

گسترش
1405/05/17 - 09:30- آسیا

گسترش آموزش حفاظت از داده‌ها در قطر

آژانس ملی امنیت سایبری قطر از گسترش آموزش حفاظت از داده‌ها در این کشور خبر داد.

حمله
1405/05/17 - 09:16- جرم سایبری

حمله سایبری به باشگاه راگبی فرانسوی Stade Français

باشگاه راگبی فرانسوی «Stade Français Paris»، پس از حمله سایبری سیستم‌های خود را بازیابی و نشت داده‌ها را بررسی کرد.