about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

مقامات فرانسه به فعالیت یکی از گروه‌های هکری که عابربانک‌ها را هدف قرار داده بود، خاتمه دادند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ خبرگزاري فرانس پرس (AFP) در گزارشی اعلام کرد سازمان‌های انتظامی فرانسه طی یک عملیاتی به فعالیت یکی از گروه‌های جرائم سایبری که در فرانسه و کل اروپا عابربانک‌ها را هدف قرار داده بود، خاتمه دادند.

رمی هیتز (Remy Heitz)، دادستان ضد تروریسم فرانسه گفت اعضای این گروه روی حملات جک‌پاتینگ (Jackpotting) متمرکز بوده و 280 هزار یورو از عابربانک‌های فرانسه سرقت کرده‌اند. این گروه متوقف شده و اعضای آن بازداشت شده‌اند.  

برخی از اعضای روس زبان این گروه در شهرهای کولومب و لاوال و نیس فرانسه حین سرقت از عابر بانک‌ها بازداشت‌شده‌اند. بیشترین اتهامات علیه دو هکر 26 و 31 ساله مطرح‌شده است که در حال حاضر در بازداشت به سر می‌برند.

حمله جک‌پاتینگ در حالت معمول متکی به ترکیبی از سخت‌افزار و نرم‌افزار و دسترسی فیزیکی به دستگاه برای مدت‌زمان طولانی به‌منظور نصب بدافزارهای مخرب است.

به‌طورمعمول دستگاه‌های خودپرداز مبلغ زیادی پول در خوددارند و برای اضافه کردن پول باید وارد بانک شده و سپس درب دستگاه را بازکنند تا به آن دسترسی یابند. عموماً پول درون خودپردازها بیش از صدها هزار دلار است.

مهاجمان در حملات جک‌پاتینگ، برای آلوده کردن خودپردازها باید به آن‌ها دسترسی فیزیکی داشته باشند تا با اعمال‌نفوذ، بدافزارها و برنامه‌های مخرب را درون آن‌ها اجرا کنند.

دستگاه‌های خودپرداز پس از آلوده شدن روی نمایشگر «خارج از سرویس‌دهی» را نمایش می‌دهند و هکرها نیز با سوءاستفاده از این موقعیت با اعمال برخی تغییرات نرم‌افزاری روی دستگاه تمامی پول‌های عابر بانک را بیرون می‌کشند.  

پیشتر گروه تأمین امنیت خودپردازهای اروپا (EAST) از خسارات ناتمام کلاه‌برداری‌ها با عابربانک‌ها خبر داده بود. این گروه اعلام کرده بود مهاجمان در اروپا علاوه‌بر حملات فیزیکی، بدافزاری و جک‌پاتینگ وارد فاز جدیدی از حملات به نام «TRF» شده‌اند. 

منبع:

تازه ترین ها
کلاهبرداری
1404/02/14 - 12:22- هوش مصنوعي

کلاهبرداری در صرافی بایننس

کلاهبرداران هوش مصنوعی، بایننس را با هک چهره هدف قرار می‌دهند.

کدنویسی
1404/02/14 - 12:02- هوش مصنوعي

کدنویسی مایکروسافت توسط هوش مصنوعی

مایکروسافت اعلام کرد که هوش مصنوعی تقریباً یک‌سوم کدهای این شرکت را می‌نویسد.

متهم
1404/02/14 - 11:20- جرم سایبری

متهم شدن پاکستان به حملات سایبری علیه هند

کارشناسان هندی ادعا کردند که پاکستان برخی حملات سایبری از جمله حمله به وب‌سایت‌های مرتبط با کودکان را علیه این کشور انجام داده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.