about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

کارشناسان اعلام کردند که پاکستان خواستار ابزار قانونی مناسب برای مقابله با تهدیدات سایبری است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ پاکستان در نشست «Arria-Formula» شورای امنیت سازمان ملل گفت که یک سند الزام‌آور قانونی، که به منافع همه کشورها می‌پردازد، بهترین گزینه برای مقابله با تهدیدات سایبری فزاینده علیه صلح و امنیت بین‌المللی خواهد بود.

عامر خان (Aamir Khan)، معاون نماینده دائم پاکستان در سازمان ملل عنوان کرد :

«حملات سایبری با شدت فزاینده‌ای در سراسر طیف اجتماعی، اقتصادی و سیاسی ما انجام می‌شود و تأثیر مخربی بر زیرساخت‌ها و جوامع حیاتی دارد.»

او تأکید کرد که اطمینان از استفاده صلح‌آمیز از فناوری‌های اطلاعات و ارتباطات (ICT) و جلوگیری از جنگ سایبری یک چالش حیاتی است.

آلبانی و ایالات متحده یک جلسه شورای 15 نفره را در مورد مسئولیت و پاسخگویی دولت‌ها به حملات سایبری علیه زیرساخت‌های حیاتی تحت قالب Arria-Formula، که به نام دیگو آریا (Diego Arria)، سفیر سابق ونزوئلا در سازمان ملل، نامگذاری شده، تشکیل دادند.

این نشست یک فرآیند مشاوره غیررسمی است که به شورا این فرصت را می‌دهد تا در یک محیط محرمانه و غیررسمی با مردم صحبت کند. عامر خان در سخنان خود اظهار داشت که شورای امنیت در حال حاضر قادر به رسیدگی به مشکلات ناشی از حملات سایبری به دلیل فلج شدن آن نیست.

وی خاطرنشان کرد :

«بنابراین، پیشنهاد این که تنها یک سند الزام‌آور قانونی که منحصراً برای رسیدگی به شرایط خاص و منافع همه دولت‌ها تنظیم شده باشد، بهترین راه رو به جلو خواهد بود.»

نماینده پاکستان ضمن تأکید بر نیاز به ظرفیت‌سازی برای توانمندسازی کشورهای عضو برای پاسخگویی مؤثر به چالش‌های فضای سایبری اظهار داشت :

«ما از جامعه بین‌الملل به‌ویژه کشورهای توسعه‌یافته می‌خواهیم که کمک‌های فنی منصفانه، عادلانه و بدون قید و شرط، حمایت از ظرفیت‌سازی و انتقال فناوری برای کمک به کشورها، به‌ویژه کشورهایی که منابع محدودی دارند، در تقویت زیرساخت‌های امنیت سایبری خود ارائه دهند.»

منبع:

تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.