about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

پاکستان نگران افزایش همکاری سایبری هند و اسرائیل است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ سید محمدعلی (Syed Muhammad Ali)، کارشناس امنیت بین‌الملل، در حین سخنرانی با موضوع «چالش‌ها و پاسخ‌دهی به امنیت سایبری ایران» در مؤسسه مطالعات منطقه‌ای (IRS) اعلام کرد که پاکستان نگران افزایش همکاری هند و اسرائیل در حوزه سایبری است، زیرا یکی از 10 کشور مورد هدف حملات سایبری در جهان به شمار می‌رود.

او گفت که داده‌ها به با ارزش‌ترین دارایی در انقلاب صنعتی چهارم تبدیل شده‌اند که در درجه اول به‌وسیله فناوری اطلاعات هدایت می‌شود. بنابراین، استفاده مسئولانه و شفاف و به اشتراک‌گذاری عادلانه فضای سایبری و فناوری‌های مربوطه برای اطمینان از اینکه منافع آن به طور عادلانه بین کشورهای توسعه یافته و در حال توسعه برای پیگیری مشترک پیشرفت، رفاه و صلح تقسیم می‌شود، امری حیاتی است.

به گفته کارشناسان، ایران به دلیل اهمیت ژئوپلیتیکی و ژئواستراتژیکی خود، بازیگر مهمی در سیاست منطقه‌ای و جهانی از جمله در حوزه سایبری محسوب می‌شود. برنامه هسته‌ای، اقتصاد، بخش‌های نفت و فولاد تهران هدف جنگ سایبری منطقه‌ای و جهانی بوده است. بنابراین، تهران سرمایه‌گذاری قابل توجهی در قابلیت‌های سایبری خود به عنوان اولویت امنیت ملی انجام داده است.

پاکستان و ایران می‌توانند زمینه‌های همکاری متقابل در امنیت سایبری، فناوری اطلاعات و صنایع مخابراتی را بررسی کنند، نه تنها از تجربیات یکدیگر بهره‌مند شوند، بلکه فرصت‌های بیشتری را برای جوانان خود فراهم و سرمایه‌گذاری بیشتر در فناوری اطلاعات را برای تسهیل رشد اقتصادی تشویق کنند.

علی همچنین اظهار داشت :

«کشورهای در حال توسعه باید با ایجاد یک کارگروه بین سازمانی و انتصاب یک فرد کانونی تحت نظر دبیر کل سازمان ملل، از طرح اقدام مفصل پیشنهادی پاکستان برای مقابله با اطلاعات نادرست، اسلام‌هراسی و اخبار جعلی، در انجمن‌های آنلاین و آفلاین، حمایت کنند. سرمایه‌گذاری کافی و به موقع در منابع انسانی، زیرساخت‌های فناوری اطلاعات، چارچوب قانونی و دیپلماسی بین‌المللی برای ایجاد یک رژیم حاکمیت سایبری جهانی عادلانه، منصفانه و شفاف است که می‌تواند ارزش‌ها و منافع کشورهای توسعه‌یافته و در حال توسعه را در حوزه سایبری محافظت شده تضمین کند.»

مدیریت این رویداد را فراز نقوی (Fraz Naqvi) از مؤسسه مطالعات منطقه‌ای بر عهده داشت. این سخنرانی با یک جلسه پرسش و پاسخ پر جنب و جوش و گسترده دنبال شد.

منبع:

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.