about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

پاسخ تلگرام به هک حساب‌های کاربری ایران

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ در این مطلب آمده است که برخی افراد نحوه ثبت شدن شماره تلفن ایرانی‌ها در تلگرام و نحوه تأیید آن برای 15 میلیون کاربر را به دست آورده‌اند.
البته تلگرام مدعی است که آن‌ها تنها داده‌های عمومی را جمع‌آوری کرده‌اند و به خود حساب‌های کاربری دسترسی نداشته‌اند.
تیم مدیریت این پیام‌رسان اضافه می‌کند، از زمانی که محدودیت‌های تازه‌ای را در سال جدید در مورد رابط کاربری (API) تعریف کرده‌ایم، چنین وارسی گسترده‌ای دیگر ممکن نیست.
البته تلگرام اعتراف می‌کند که این پیام‌رسان بر پایه فهرست شماره‌های ذخیره شده در گوشی تلفن همراه کار می‌کند و هر کسی به‌طور بالقوه می‌تواند بررسی کند که آیا شماره‌ای در سیستم ثبت شده است یا نه. این امکانی است که در مورد دیگر برنامه‌های پیام‌رسان مشابه، همچون واتس‌اپ و مسنجر هم صادق است.
در ادامه این مطلب آمده است: هرچند گزارش‌هایی درباره دسترسی به برخی حساب‌ها با نفوذ به کد تأیید پیامکی در ابتدای سال جاری میلادی وجود دارد، تهدید جدیدی که قبلاً در مورد آن به کاربران برخی کشورهای خاص هشدار داده بودیم، دشوار است. سال گذشته ما تأیید دومرحله‌ای را برای کاربران معرفی کردیم. اگر کسی احساس می‌کند اپراتور موبایلش به کد پیامکی او نفوذ می‌کند، می‌تواند از این شیوه برای حفاظت از حسابش استفاده کند و مهاجمین نمی‌توانند کاری کنند.
گفتنی است روز گذشته «رویترز» در گزارشی به نقل از پژوهشگران سایبر مدعی شد که هکرهای ایرانی به ده‌ها حساب کاربری تلگرام نفوذ کرده و 15 میلیون شماره تلفن کاربران ایرانی را شناسایی کرده بودند.
به گفته متخصصان امنیت، شیوه پیامکی فعال کردن حساب بر روی یک دستگاه جدید که توسط تلگرام استفاده می‌شود، نقطه‌ضعف آن است. به این ترتیب چنان چه کسی بتواند به این کد دسترسی داشته باشد، می‌تواند یک حساب تلگرام را بر روی دستگاه جدید نصب کند و به تمام پیام‌های قبلی و جدید فرد دسترسی پیدا کند.

 

تازه ترین ها
اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.

تلاش
1404/02/14 - 14:49- سایرفناوری ها

تلاش انویدیا برای حفظ موقعیت خود در بازار چین

شرکت انویدیا پس از ممنوعیت‌های صادراتی آمریکا، دوباره بر روی تراشه‌های سفارشی چین کار می‌کند.

حادثه
1404/02/14 - 14:46- جرم سایبری

حادثه سایبری در شرکت تأمین انرژی نوا اسکوشیا

شرکت نوا اسکوشیا پاور و شرکت مادر آن، امرا، اعلام کردند که یک حمله سایبری بخش‌هایی از شبکه کانادا و سرورهایی را که از بخش‌هایی از کسب‌وکار آن‌ها پشتیبانی می‌کردند، تحت تأثیر قرار داده است.