about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

آژانس امنیت سایبری آلمان به دنبال افزایش قدرت سایبری خود جهت پاسخ‌گویی به حملات سایبری و حملات هکری است.



به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ آژانس امنیت سایبری آلمان به‌منظور غلبه بر چالش‌های امنیت سایبری به دنبال افزایش توانایی خود درزمینه سایبری است.
رئیس این آژانس اظهار نمود که به دنبال افزایش توانایی جهت پاسخگویی سریع و به‌موقع هستیم به‌عبارتی‌دیگر آلمان قصد دارد تا در صورت وقوع حمله هکری، آن حمله را با حملاتی مشابه پاسخگو شود.
رئیس خدمات مرکزی فناوری اطلاعات در حوزه امنیت سایبری، (Wilfried Karl) گفت: «شهروندان آلمانی از دولت خود انتظار دارند تا در مقابل تهدیدات نوظهور پاسخگویی مناسب را داشته باشند. ازاین‌رو سازمان‌ها و شبکه‌های اطلاعاتی آلمان به دنبال افزایش توانایی‌های سایبری خود هستند.»

سرویس‌های امنیتی آلمان قوانینی در راستای پاسخ‌گویی به حملات سایبری با عنوان «hack back» تصویب نموده‌اند.

(Wilfried Karl) افزود: «کشور همسایه‌مان سوئیس این قانون را در سال 2015 تصویب نمود و در پی آن هرگاه حمله سایبری‌ای به یکی از بخش‌های این کشور انجام شود، به‌سرعت پاسخ خواهند داد. در یک مورد بانکی در سوئیس موردحمله سایبری قرار گرفت که در جواب آن تروجان هایی به سیستم‌های افراد مهاجم ارسال گردید.»
درباره پاسخ متقابل به حملات هکری پیشنهادهایی در قالب لایحه توسط ایالات‌متحده داده‌شده که منتقدان اظهار کردند که برخی مواقع پاسخ‌های تلافی‌جویانه شرکت‌های خصوصی به سازمان‌های دولتی می‌تواند توهین‌آمیز محسوب باشند.
از اوایل سال جاری با رویکرد کمک به سازمان‌های امنیتی آلمان، طرح توسعه ابزارهای فناوری اطلاعات برای مبارزه با جرائم اینترنتی مطرح و تصویب شد. این مجموعه با دستور وزارت کشور آلمان از اواسط سپتامبر با 20 کارمند فعالیت خود را در مونیخ آلمان آغاز کردند. این واحد به‌سرعت در حال گسترش بوده و در حال حاضر 400 کارمند دارد و این کارمندان توانایی رهگیری و ردیابی حملات سایبری و ارائه پاسخ متقابل را دارند.

وی درنهایت گفت: « در حوزه امنیت سایبر بهترین دفاع هنوز هم دفاع [خوب] است.»

شرکت‌های بزرگ فناوری مانند مایکروسافت و... در کنفرانس «ژنو سایبری» به قواعد رفتاری در فضای مجازی پرداختند و خواستار تدوین قانونی مدون در این زمینه شدند. ازاین‌رو برخی کشورها مانند سوئیس و آلمان اقدام به تدوین قانون‌هایی در این رابطه نموده‌اند.
 

تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.