about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

صندوق سرمایه‌گذاری سعودی و گروه «SoftBank» ژاپن اعلام کردند که تحقیق مشترکی را بر نحوه به‌کارگیری روبات‌ها در ادارات دولتی، تجارت و جامعه انجام خواهند داد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ صندوق سرمایه‌گذاری سعودی و شرکت فن‌آوری ژاپنی گفتند مشارکتی را در ماه‌های آینده با شرکت‌ها، دانشگاه‌ها و نهادهای دولتی در سراسر جهان خواهند داشت.

صندوق سرمایه‌گذاری سعودی 183 میلیارد دلار سرمایه دارد و قرار است با ورود به زمینه‌های جدید، اقتصاد این کشور را متنوع سازد و وابستگی به نفت را کاهش دهد.

سال گذشته این صندوق3/5 میلیارد دلار در شرکت آمریکایی اوبر سرمایه‌گذاری کرد و قصد دارد در شهر بازی و تسهیلات ورزشی - فرهنگی در جنوب ریاض در زمینی به مساحت 334 کیلومتر مربع سرمایه‌گذاری کند.

پروژه روباتیک جدا از قراردادی است که سال گذشته صندوق سرمایه‌گذاری برای تامین مالی به ارزش 45 میلیارد دلار در ظرف 5 سال است با صندوق چشم‌انداز Softbank امضا کرده است. شرکت ژاپنی برای سرمایه‌گذاری مستقیم در رشته‌های فنی توسط شرکت‌های ژاپنی و سرمایه‌گذاران کلان این کشور تاسیس شده است.

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد