about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

صندوق سرمایه‌گذاری سعودی و گروه «SoftBank» ژاپن اعلام کردند که تحقیق مشترکی را بر نحوه به‌کارگیری روبات‌ها در ادارات دولتی، تجارت و جامعه انجام خواهند داد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ صندوق سرمایه‌گذاری سعودی و شرکت فن‌آوری ژاپنی گفتند مشارکتی را در ماه‌های آینده با شرکت‌ها، دانشگاه‌ها و نهادهای دولتی در سراسر جهان خواهند داشت.

صندوق سرمایه‌گذاری سعودی 183 میلیارد دلار سرمایه دارد و قرار است با ورود به زمینه‌های جدید، اقتصاد این کشور را متنوع سازد و وابستگی به نفت را کاهش دهد.

سال گذشته این صندوق3/5 میلیارد دلار در شرکت آمریکایی اوبر سرمایه‌گذاری کرد و قصد دارد در شهر بازی و تسهیلات ورزشی - فرهنگی در جنوب ریاض در زمینی به مساحت 334 کیلومتر مربع سرمایه‌گذاری کند.

پروژه روباتیک جدا از قراردادی است که سال گذشته صندوق سرمایه‌گذاری برای تامین مالی به ارزش 45 میلیارد دلار در ظرف 5 سال است با صندوق چشم‌انداز Softbank امضا کرده است. شرکت ژاپنی برای سرمایه‌گذاری مستقیم در رشته‌های فنی توسط شرکت‌های ژاپنی و سرمایه‌گذاران کلان این کشور تاسیس شده است.

تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.