about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

پاداش ۱۵٫۰۰۰ دلاری فیسبوک

اخیراً یکی از باگ‌های اساسی و خطرناک فیس‌بوک توسط یکی از محققان امنیتی کشف‌شده که در مقابل تلاش‌های خود پاداش ۱۵ هزار دلاری را از فیس‌بوک دریافت کرد. این محقق هندی که «Anand Prakash» نام دارد، باگ موجود در سیستم ریست رمز عبور فیس‌بوک را کشف کرده که به‌واسطه‌ی آن می‌توان به اکانت هر کاربر فیس‌بوک دسترسی داشت. سازوکار باگ مذکور درزمانی است که کد ۶ رقمی به گوشی کاربر موردنظر ارسال می‌شود تا از آن به‌عنوان پسورد موقت برای لاگین به‌حساب کاربری استفاده شود.

معمولاً پس از ۱۰ الی ۱۲ بار واردکردن رمز غلط در حساب فیس‌بوک، اکانت لاک شده و صفحه‌ی ریست رمز عبور باز می‌شود. اما پراکاش متوجه شده که این سخت‌گیری‌های امنیتی که در خود سایت فیس‌بوک نهاده شده، در سایت‌های بتای این شبکه‌ی اجتماعی وجود ندارند. این سایت‌های بتا برای توسعه‌دهندگان که مایل هستند، قابلیت‌های جدید شبکه‌ی اجتماعی را تجربه کنند در دسترس است که البته تمامی حساب‌های کاربران فیس‌بوک را به‌واسطه‌ی آن نیز می‌توان مشاهده کرد. باگ موجود به پراکاش این امکان را محیا کرد که با حدس زدن پین‌های ارسالی به کاربران (روش بروت‌فورس)، اکانت‌ها را هک کند.

پراکاش به‌جای اکسپلویت این باگ، آن را در صفحه‌ی مخصوص گزارش آسیب پذیری‌ها به فیس‌بوک اطلاع داد. همان روز، فیس‌بوک اعلام کرد که این باگ چند روز پیش زمانی که تغییراتی را در سایت‌های بتای این شبکه‌ی اجتماعی اعمال کرده‌اند، به وجود آمده است. علاوه بر این، فیس‌بوک اطلاع داد که تابه‌حال هیچ سوءاستفاده‌ای از این باگ انجام‌نشده و ازاین‌رو پراکاش می‌تواند پاداش ۱۵ هزار دلاری را دریافت کند

اگرچه باگ مذکور جزو رخنه‌های امنیتی با ریسک بسیار بالا به شمار نمی‌آید، اما نتیجه‌ای که با سوءاستفاده‌ از آن به دست می‌آید بسیار خطرناک و حتی جبران‌ناپذیر است. یکی از جنبه‌های مثبت برنامه‌ی پاداش یافتن باگ این است که محققان امنیتی شوق یافتن باگ‌ها و رخنه‌های امنیتی را به دست می‌آورند

فیس‌بوک اعلام کرد: ما از اینکه چنین باگ مهمی کشف‌شده و پاداشی را به محقق امنیتی که آن را یافته، پرداختیم بسیار خرسند هستیم

از زمان اجرای برنامه‌ی «پاداش درازای یافتن باگ» فیس‌بوک، این شبکه‌ی اجتماعی بیش از چهار میلیون دلار به هکرها و محققان امنیتی پرداخته است.

تازه ترین ها
مشارکت
1404/02/15 - 09:36- آسیا

مشارکت شرکت‌های آمریکایی و بحرینی در حوزه امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری آمریکایی «ZENDATA» همکاری استراتژیک خود را با مؤسسه برتر کدگذاری بحرین با هدف جذب و توسعه استعدادهای امنیت سایبری بحرینی اعلام کرد.

الزام
1404/02/15 - 07:15- آسیا

الزام سرمایه‌گذاری خاورمیانه در قابلیت‌های امنیت سایبری

کارشناسان معتقدند که منطقه خاورمیانه باید فوراً در قابلیت‌های امنیت سایبری سرمایه‌گذاری کند و راه‌حل مقابله با تهدیدات سایبری باید به صورت جمعی طراحی شود.

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.