about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

ویژگی‌های امنیتی جدید اپل

شرکت اپل پس از افشا شدن تصاویر خصوصی برخی از بازیگران هالیوودی و اشخاص برجسته در حساب آی کلاد، تا حدودی اعتبار خود در زمینه برقراری امنیت اطلاعات خصوصی کاربران را از دست داده است. از این رو مقامات این شرکت قصد دارند موضوع امنیت سایبری را در بسیاری از برنامه‌های نرم افزاری مختص به خود قوت باشند.
به گزارش خبرگزاری واشنگتن پست، شرکت اپل با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد قابلیت رمز عبور دو مرحله‌ای جدیدی را به دو سرویس آی‌مسیج و فیس‌تایم خود افزوده است که باعث می‌شود امنیت این سرویس‌ها نسبت به گذشته بیشتر شود و اطلاعات کاربران کمتر در معرض خطر قرار بگیرد.
FaceTime، نرم افزار تلفن تصویری است و از زمان به کارگیری صدا بر اساس آی پی (VoIP) توسط شرکت اپل توسعه یافته است.
در حال حاضر کاربران اپل می‌توانند علاوه بر وارد کردن نام کاربری و رمز عبور خود در هنگام وارد شدن به دستگاه جدید، کد ثانویه‌ای را نیز وارد نمایند.
اپل از ماه مارس سال 2013، رمز عبور دو مرحله‌ای را برای حساب AppleID فعال کرده و پس از رسوایی هک حساب‌های آی‌کلاد، آن را در سپتامبر ٢٠١٤ برای سرویس آی‌کلاد خود هم فعال کرده است.
رمز عبور دو مرحله‌ای موجب ایمنی بیشتر کاربران می‌شود و کار هک کردن حساب‌های کاربری را برای هکرها دشوارتر می‌کند. اکنون این سیستم احراز هویت دو مرحله‌ای برای سرویس‌های آی‌مسیج و فیس‌تایم هم فعال شده است.

 

تازه ترین ها
سرقت
1404/04/08 - 11:08- جرم سایبری

سرقت اطلاعات ۲.۲ میلیون نفر در حمله سایبری به فروشگاه‌های آمریکایی

شرکت هلندی آهولد دلهایزه که مالک ده‌ها برند بزرگ سوپرمارکت‌های آمریکایی است، اعلام کرد اطلاعات بیش از ۲.۲ میلیون نفر در جریان یک حمله سایبری در نوامبر گذشته از سیستم‌های این شرکت به سرقت رفته است.

هدفگذاری
1404/04/08 - 10:59- آمریکا

هدفگذاری هزینه‌های اعضای ناتو

متحدان ناتو این هفته به توافقی دست یافتند که بر اساس آن، هزینه‌های دفاعی خود را ظرف یک دهه به ۵٪ از تولید ناخالص داخلی افزایش خواهند داد.

نقض
1404/04/08 - 10:47- اروپا

نقض قوانین حریم خصوصی داده‌های اروپا توسط بامبل

بر اساس شکایتی که توسط یک سازمان تأثیرگذار در حوزه حریم خصوصی داده‌ها تنظیم شده، همکاری شرکت برنامه بامبل با اوپن ای آی، نقض مقررات عمومی حفاظت از داده‌های اتحادیه اروپا محسوب می‌شود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.