about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

اکنون می‌توانید در واتساپ مثل گروه‌های دیسکورد از قابلیت چت صوتی زنده و گفت‌وگو با سایر اعضای حاضر در گروه استفاده کنید.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان ؛ شرکت متا روز دوشنبه اعلام کرد واتساپ ویژگی جدید چت صوتی مشابه دیسکورد را برای گروه‌های بزرگ ارائه می‌دهد. این قابلیت طوری طراحی شده است که نسبت‌ به تماس گروهی معمولی، تداخل کمتری ایجاد می‌کند. ویس چت با حباب‌ درون گفت‌وگوها شروع می‌شوند که باید روی آن ضربه بزنید.

چت صوتی جدید واتساپ به شما اجازه می‌دهد با هرکسی که در گروه حضور دارد درمورد موضوعات مختلف صحبت کنید. با ضربه‌زدن روی کنترل‌های تماس در بالای صفحه‌ی چت، می‌توان به ابزارهایی مثل بی‌صدا کردن، قطع تماس یا ارسال پیام بدون نیاز به ترک چت صوتی دسترسی داشت.

تِک‌کرانچ می‌نویسد، چت‌ صوتی در واتساپ اساساً مثل ویژگی‌های مشابه تلگرام، دیسکورد و اسلک عمل می‌کند؛ زیرا به گروه‌ها اجازه می‌دهد ازطریق چت گفتاری با یکدیگر صحبت کنند. راه‌اندازی این ویژگی چندان غافلگیرکننده نبود زیرا ما‌ه آگوست گزارش‌هایی درمورد آزمایش نسخه‌ی بتای چت صوتی این پیام‌رسان منتشر شد.

واتساپ طی ماه‌های گذشته ویژگی‌های مختلفی اضافه کرده است که ازجمله می‌توان به جست‌وجوی پیام براساس تاریخ و ویرایش پیام در کانال‌ها اشاره کرد. باید دید این پیام‌رسان محبوب در آینده چه امکانات دیگری دراختیار کاربرانش قرار می‌دهد.

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد