about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

انتشار شده در تاریخ

ویروس مزمن آفریقای جنوبی

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ حداقل یک شرکت و کارگاه صنعتی از هر ده کارگاه در آفریقای جنوبی، یک حمله سایبری را طی یک سال گذشته تجربه کرده‌اند. این آمار، نتایج تحقیقات موسسه انگلیسی گرنت تورتون (Grant Thornton) است که در زمینه موضوعات سایبری منتشر شده است؛ اما دیوید ماهلوبو (David Mahlobo)، وزیر امنیت آفریقای جنوبی می‌گوید که این آمار تنها از لحاظ کمی درست است و از لحاظ کیفی قابل استناد نیست.
وی در این باره گفت: «در حال حاضر، هیچ شرکتی مجبور به ارائه گزارش‌های حملات سایبری یا هرگونه جرائم سایبری دیگری به دولت نیست، چرا که هیچ‌گونه الزام قانونی در این زمینه وجود ندارد؛ از این رو یک نیاز حیاتی به بررسی کیفی شرایط موجود در کشور وجود دارد. مجلس قانونی را تحت عنوان حفاظت از اطلاعات شخصی وضع کرده است، اما این قانون وضعیت موجود را اصلاح نخواهد کرد و نیازمندی‌ها را برطرف نمی‌کند.»
مسئولین امنیتی آفریقایی، معتقدند که نیازمند اطلاعات کافی برای پیش‌بینی حوادث سایبری در آینده هستند. آنها معتقدند بیش از نیمی از شرکت‌ها و مشاغل آفریقای جنوبی، هیچ راهبرد مشخصی برای امنیت سایبری خود ندارند و این موضوع بسیار نگران‌کننده به نظر می‌رسد. بسیاری از آنها حتی نمی‌دانند که مورد تهاجم هکرها قرار گرفته‌اند. کارشناسان مدعی هستند که در صورت عدم اتخاذ راهبرد مشخص سایبری برای این کشور، آینده‌ای تاریک و نامعلوم در انتظار صنایع آفریقای جنوبی خواهد بود.

 

تازه ترین ها
قاچاق
1405/04/02 - 19:22- آسیا

قاچاق سیستم‌های استارلینک به ایران توسط رژیم صهیونیستی

نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی اعلام کرد که سیستم‌های استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

سوءاستفاده
1405/04/02 - 18:59- آسیب پذیری

سوءاستفاده از جام جهانی توسط مجرمان سایبری

مجرمان سایبری با استفاده از طرح‌های فیشینگ از هیاهوی جام جهانی سوءاستفاده می‌کنند.

ادغام
1405/04/02 - 17:53- هوش مصنوعي

ادغام هوش مصنوعی در برنامه‌های اصلی دولت اندونزی

اندونزی قصد دارد هوش مصنوعی را در برنامه‌های اصلی دولتی بین سال‌های ۲۰۲۶ تا ۲۰۲۹ ادغام ‌کند.