about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

پلیس آمریکا اعلام کرد سوءاستفاده‌های جنسی در فضای سایبری آمریکا به‌شدت رو به افزایش است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ مرکز جرائم اینترنتی پلیس فدرال نسبت به افزایش شکایات در زمینه سوءاستفاده جنسی در فضای سایبری آمریکا هشدار داد.

سوءاستفاده جنسی سایبری زمانی اتفاق می‌افتد که شخصی تهدید می‌کند در صورت برآورده نشدن خواسته‌های وی، مطالب خصوصی و حساس قربانی را منتشر خواهد کرد. اغلب اوقات مجرم با درخواست پول و تصاویر بیشتر، قربانی را دچار آسیب‌های مالی و عاطفی می‌کند.

تا 31 ژوئیه 2021 مرکز جرائم اینترنتی پلیس فدرال بیش از 16 هزار شکایت در زمینه سوءاستفاده جنسی در فضای سایبری دریافت کرده که ضرر مالی آن از 8 میلیون دلار فراتر رفته است.

تقریباً نیمی از قربانیان در گروه سنی 20 تا 39 سال بودند و قربانیان بالای 60 سال سومین گروه سنی گزارش دهندگان بودند. این در حالی است که قربانیان زیر 20 سال کمترین تعداد شکایات را گزارش کردند.

اکثر قربانیان گزارش داده‌اند که تماس اولیه با مجرمان متقابل بوده و با استفاده از وب‌سایت‌ها و برنامه‌های دوست‌یابی برقرارشده است. بلافاصله پس از مواجه با مجرم، وی درخواست می‌کند که تعامل از آن وب‌سایت یا برنامه دوست یابی به یک پیام‌رسان دیگر منتقل شود. مجرم به تبادل محتواهای جنسی پرداخته و قربانی را تشویق می‌کند تماس تصویری برقرار کرده یا عکس‌های برهنه خود را برای او ارسال کند.

ازآنجاکه مجرم از قبل به شبکه‌های اجتماعی قربانی دسترسی پیداکرده و شماره تماس‌های او را در اختیار دارد، قربانی را تهدید می‌کند که در صورت عدم باج‌دهی عکس و فیلم‌های او را در رسانه‌های اجتماعی منتشر کرده و یا برای خانواده و دوستان او ارسال می‌کند.

فضای سایبری آمریکا با تبدیل شدن به یک لجنزار جنسی نشان از عدم کارآمدی نهادهای نظارتی و اجرایی این کشور دارد به‌خصوص FBI که به‌تازگی از مردم آمریکا خواسته با گزارش جرائم سایبری به این نهاد دولتی کمک کنند.

منبع:

تازه ترین ها
تقویت
1404/02/15 - 13:02- آسیا

تقویت دفاع سایبری در تایلند

تایلند با تکمیل مرحله دوم برنامه آموزشی ملی با تجهیز 100 هزار نیروی کار امنیتی، دفاع سایبری خود را تقویت کرد.

حمله
1404/02/15 - 12:22- اروپا

حمله سایبری علیه نیمی از شرکت‌های بلژیک

طبق گزارش سالانه امنیت سایبری، تقریباً نیمی از شرکت‌های منطقه فلاندر در بلژیک سال گذشته مورد حمله سایبری قرار گرفتند.

هشدار
1404/02/15 - 11:54- آسیا

هشدار بنگلادش درمورد تشدید حملات سایبری

دستیار ویژه مشاور ارشد وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات بنگلادش درباره حملات سایبری گسترده پیش از انتخابات هشدار داد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.