about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

فراهم کردن زیرساخت‌های ابری و ارائه این خدمات با هزینه مناسب‌تر و کیفیت بهتر و نیز رفع فیلتر و محدودیت‌های اینترنت، از وعده‌های وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات برای اهالی رسانه و خبرنگاران است.

 

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ رایانش ابری یا Cloud Computing به بیانی ساده، به معنای ذخیره و دستیابی به داده‌ها و برنامه‌ها از طریق اینترنت به جای استفاده از هارددرایوهای کامپیوتری است. درواقع در این عبارت، «ابر» استعاره‌ای از اینترنت است که با شیوه‌هایی از محاسبات رایانه‌ای در فضای اینترنتی به کاربر امکان می‌دھد بدون نیاز به تخصص یا کنترل زیرساخت‌ھای فناوری، به سرویس های مبتنی بر فناوری در اینترنت دسترسی داشته باشد.

بنابراین سرویس‌های رایانش ابری برنامه‌های کاربردی را به صورت آنلاین فراهم می‌کنند که قابل دسترسی با مرورگرهای اینترنتی هستند، درحالی‌که نرم‌افزار و داده برروی سرورها ذخیره شده‌اند.

در این باره وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در گفت‌وگو با ایسنا، با تاکید بر فراهم کردن زیرساخت‌های ابری برای رسانه‌ها بیان کرد: بر اثر اتصالاتی که با IXPها (مراکز تبادل ترافیک اینترنتی) وجود دارد، برای رسانه‌ها تسهیلاتی ایجاد کردیم از جمله اینکه سازمان فناوری اطلاعات یک زیرساخت ابری برای رسانه‌ها فراهم کند. بدین صورت که با کمک به شرکت‌های ابری که چنین خدماتی به رسانه‌ها ارائه می‌دهند وCMS (سیستم مدیریت محتوا) رسانه‌ها را درست می‌کنند.

محمدجواد آذری جهرمی با اشاره به گلایه رسانه‌ها مبنی بر بالا بودن هزینه خدمات اینترنتی، گفت: مطالبه رسانه‌ها از ما این است که وزارت ارتباطات وارد این موضوع شود، اما از آنجایی که دولت نگهداری‌کننده و سرویس‌دهنده خوبی نیست، به سازمان فناوری اطلاعات گفتیم که جلسه‌ای با ارائه‌دهندگان سابقه‌دار این عرصه که خدمات CMS ارائه می‌دهند، تشکیل دهند و تسهیلاتی برای اهالی رسانه قرار داده شود که هزینه تمام‌شده آنها کاهش یابد و این خدمات با هزینه مناسب‌تر و کیفیت بهتر به رسانه‌ها ارائه شود.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات بهبود این خدمات را در راستای ارتقای تولید محتوا در شبکه ملی اطلاعات دانست و تاکید کرد: رسانه‌های ما تولیدکننده محتوا در شبکه ملی اطلاعات هستند، بنابراین باید با بسته‌های حمایتی از جانب ما مواجه باشند و خدمات خود را با دغدغه کمتر دریافت کنند.

چه خبر از اینترنت بدون فیلتر خبرنگاران؟

یکی دیگر از مطالبات اهالی رسانه و خبرنگاران، لغو محدودیت‌های فیلترینگ اینترنت از جمله در شبکه‌های اجتماعی مانند توییتر است. با توجه به اینکه در حال حاضر برخی از مسوولان از این فضا برای خبررسانی استفاده می‌کنند، جهرمی در پاسخ به سوال ایسنا درباره شرایط لغو فیلتر توییتر برای خبرنگاران، نسبت به این موضوع در آینده نزدیک ابراز امیدواری کرد.

جهرمی پیش از این نیز در این باره اظهار کرده بود: کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه، مصوبه‌ای را تایید کرده است تا خبرنگاران بتوانند به اینترنت بدون فیلتر دسترسی داشته باشند که متولی اجرای آن وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و آن نهاد باید تصمیم بگیرد.

وی همچنین خاطرنشان کرده بود: ما معتقدیم اینترنتی باید در اختیار رسانه‌ها قرار گیرد که بتوانند از منابع اطلاعاتی بدون محدودیت استفاده کنند و آمادگی داریم زیرساخت فنی آن را برای همکاری با وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی آماده کنیم اما باید این موضوع را از وزارت ارشاد مطالبه کنیم.

همان‌طور که وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات چندین بار تاکید کرده است، برای ورود به شبکه‌های ارتباطی از فیلترشکن استفاده نمی‌کند، زیرا مسوولان در چارچوب مقررات می‌توانند درخواست رفع فیلترینگ از کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه برای خود داشته باشند.

آذری جهرمی اما درباره عضویت خود در شبکه توییتر نیز گفته بود: بنابر قانون فعالیت توئیتر در ایران ممنوع شده است چون قانون‌گذار می‌تواند حکم بدهد که فعالیت شرکت خارجی در ایران ممنوع شود اما فعالیت ایرانیان در توییتر ممنوع نیست چون هیچ قاضی و هیچ دستگاهی نمی‌تواند حکم عمومی بدهد مگر اینکه مصوبه مجلس شورای اسلامی باشد.

البه هنوز خبری از لغو این محدودیت‌ها برای اهالی رسانه نشده است، اما با توجه به وعده‌های داده‌شده که خصوصا در ماه‌های اخیر چندین بار مطرح شده، این انتظار وجود دارد که این وعده به زودی محقق شود.

 

تازه ترین ها
دو
1404/02/13 - 10:09- آمریکا

دو برابر شدن حملات باح‌افزاری علیه صنایع غذایی و کشاورزی در جهان

مدیر سازمان اشتراک‌گذاری اطلاعات سایبری مرکز تحلیل و اشتراک اطلاعات صنایع غذایی و کشاورزی گفت که حملات باج‌افزاری علیه صنایع غذایی و کشاورزی در سال جاری 2 برابر شده است

راه‌اندازی
1404/02/13 - 09:53- اقیانوسیه

راه‌اندازی بانکداری وب بدون رمز عبور در استرالیا و نیوزیلند

گروه بانکداری استرالیا و نیوزیلند از راه‌اندازی بانکداری وب بدون رمز عبور با امنیت پیشرفته خبر داد.

گوگل
1404/02/13 - 07:57- سایرفناوری ها

گوگل پلی نیمی از اپلیکیشن‌ های خود را از دست داده است

تطبق تحلیل شرکت Appfigures، گوگل پلی از ابتدای سال گذشته تاکنون 1.8 میلیون اپلیکیشن‌ را از دست داده است.