about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

شرکتهای آمازون، گوگل، اپل، متا، مایکروسافت میگویند با وضعیت دروازه بانی اتحادیه اروپا روبرو هستند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، تیری برتون، رئیس صنعت اتحادیه اروپا ،شرکتهای گوگل،آمازون ، اپل ، متا و مایکروسافت را طبق قوانین جدید فناوری اتحادیه اروپا به عنوان دروازه بان، واجد شرایط دانست. 
براساس قانون بازارهای دیجیتال (DMA)که نوامبر گذشته به اجرا درآمد، شرکت هایی با بیش از ۴۵ میلیون کاربر فعال ماهانه و سرمایه گذاری ۷۵ میلیارد یورویی بازار، دروازه بانی محسوب میشوند که سرویس اصلی پلتفرم را ارائه میدهند.

تیری برتون گفت: سامسونگ و بایت دنس مالک تیک تاک نیز اعلام کرده اند که با الزامات جدید طبقه‌بندی شده شرکت‌های بزرگ فناوری به عنوان دروازه‌بانی اتحادیه اروپا مطابقت دارند. 

برتون در بیانیه ای گفت: اروپا به طور کامل در حال سازماندهی مجدد فضای دیجیتالی خود برای حفاظت بهتر از شهروندان و افزایش نوآوری جهت شرکت ها و استارتاپ های اتحادیه اروپا میباشد.

کمیسیون اتحادیه اروپا پس از بررسی اطلاعات ارائه شده توسط شرکت ها، دروازه بانی آنها را تا تاریخ ۶ سپتامبر تایید خواهد کرد. سپس این شرکتها شش ماه فرصت خواهند داشت تا قوانین بازارهای دیجیتال (DMA) را رعایت کنند. 

شرکت بوکینگ دات کام گفت که انتظار دارد تا پایان سال به آستانه دروازه بانی برسد و سپس به مدیر اجرایی اتحادیه اروپا اطلاع خواهد داد.

شرکتهایی که بعنوان دروازه بان شناخته میشوند، باید برنامه های پیام رسانی خود را با رقبا هماهنگ کنند و به کاربران اجازه تصمیم گیری بدهند که کدام برنامه ها را روی دستگاه های خود نصب کنند.

این شرکتها اجازه نخواهند داشت خدمات خود را بر رقبا ترجیح دهند یا از حذف نرم افزارها یا برنامه های از پیش نصب شده توسط کاربران جلوگیری کنند، دو قانونی که به شدت به گوگل و اپل ضربه میزند.

بر اساس این قانون،شرکتها باید تا ۱۰ درصد از گردش مالی سالانه جهانی خود را به خاطر تخلفات از قونین DMA پرداخت کنند.

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد