about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

انتشار شده در تاریخ

وصله سیلیکونی فشار خون را اندازه می گیرد

محققان یک وصله سیلیکونی انعطاف پذیر ساخته اند که می تواند فشارخون داخل بدن انسان را اندازه گیری کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛  اوایل سال جاری محققان دانشگاه کالیفرنیا سن دیه گو یک وصله انعطاف پذیر اولتراساوند ابداع کردند که به کاربر اجازه می داد  ساختار داخلی اشیای غیر منظم را ببیند. اکنون آنها یک وصله دیگر ابداع کرده اند که می تواند فشار خون بیمار را از اعماق بدن او اندازه گیری کند.

به طور معمول فشار خون فرد را به وسیله بازوبندی سنجیده می شود که فشار خون ترجیحی نامیده می شود و با فشار خون مرکزی بدن فرد متفاوت است. فشار خون مرکزی، خون را به قلب و اعضای اصلی بدن می ساند.

فشارخون مرکزی از ترجیحی دقیق تر است و به گفته پزشکان بیماری های قلبی را سریعتر تشخیص می دهد.

به هرحال این وصله در اصل یک ورقه سیلیکون الاستومری است که روی آن الکترود و مبدل های پیزوالکتریک وجود دارند. این بخش ها به وسیله سیم های مسی به یکدیگر متصل هستند. این وصله بدون خسارت به بخش های الکترونیکی کش می آید، خم و تا می شود و به ساختار«پل- جزیره» مشهور است.

وصله مذکور به پوست می چسبد و از سوی دیگر به منبع انرژی و واحد پردازش اطلاعات متصل می شود. این دستگاه امواج اولتراساوندی تولید می کند که به طور مداوم قطر رگ های خونی اصلی را تا ۴ سانتیمتر زیر پوست رصد می کنند. 

 واحد پردازشگر این اطلاعات را به خوانش فشار خون مرکزی تبدیل می کند. اکنون محققان قصد دارند یک منبع انرژی پردازشگر و سیستم ارتباطات بی سیم را در این وصله یکپارچه کنند تا بتواند به عنوان یک دستگاه مستقل فشار خون را رصد کند. در نهایت از این دستگاه برای رصد قلب و ریه بیمارانی استفاده خواهد شد که جراحی را پشت سر گذاشته اند.

تازه ترین ها
قاچاق
1405/04/02 - 19:22- آسیا

قاچاق سیستم‌های استارلینک به ایران توسط رژیم صهیونیستی

نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی اعلام کرد که سیستم‌های استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

سوءاستفاده
1405/04/02 - 18:59- آسیب پذیری

سوءاستفاده از جام جهانی توسط مجرمان سایبری

مجرمان سایبری با استفاده از طرح‌های فیشینگ از هیاهوی جام جهانی سوءاستفاده می‌کنند.

ادغام
1405/04/02 - 17:53- هوش مصنوعي

ادغام هوش مصنوعی در برنامه‌های اصلی دولت اندونزی

اندونزی قصد دارد هوش مصنوعی را در برنامه‌های اصلی دولتی بین سال‌های ۲۰۲۶ تا ۲۰۲۹ ادغام ‌کند.