about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

رضا اردکانیان، وزیر نیرو، با بیان تدوین برنامه‌ای گشایشی برای فعالان استخراج ارزهای دیجیتال در کشور، گفت استخراج‌کنندگان رمزارزها با بهره‌مندی از این طرح می‌توانند بدون دغدغه و نگرانی از تامین برق به فعالیت خود ادامه دهند.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان وزیر نیرو با بیان اینکه وزارت نیرو امسال برنامه‌ای برای استخراج کنندگان رمزارزها تدوین کرده که گشایش خوبی در کار این بخش خواهد بود، گفت:

استخراج‌کنندگان رمزارزها با بهره‌مندی از این طرح می‌توانند بدون دغدغه و نگرانی از تامین برق به فعالیت خود ادامه دهند. جزییات این برنامه به‌زودی از سوی شرکت تولید، انتقال و توزیع نیروی برق و سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری برق ایران اطلاع‌رسانی خواهد شد.

اردکانیان با بیان اینکه استفاده از انرژی‌های تجدید پذیر و برقی که تولید می‌کنند، با شرایطی به استخراج کنندگان ارز مجازی اختصاص خواهد یافت، تصریح کرد:

در هفته جاری دستورالعمل جدیدی درباره ایجاد گشایش برای استفاده از انرژی در تولید رمزارزها ابلاغ کردیم، این یک کار دو منظوره است تا هم استفاده‌کنندگان مجاز برای استخراج رمزارزها بتوانند بهره بگیرند و هم رونقی در توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر انجام شود.

وی با بیان اینکه مصرف غیرمجاز آب و برق هم به حکم قانون کاری خلاف و جرم بوده و هم یک کار غیراخلاقی محسوب می‌شود و ما با ابزار و اختیارات قانونی بدون چشم پوشی با متخلفان برخورد خواهیم کرد، ادامه‌ داد:

البته از آن طرف هم شرایط و تسهیلات را فراهم می‌کنیم و از این حیث دولت وظیفه خود را انجام می‌دهد.

وزیر نیرو ادامه داد:

مردم بدانند استفاده غیرمجاز از انرژی برای تولید رمزارزها هیچ تفاوتی با دست در جیب دیگران کردن ندارد، وقتی راه استفاده قانونی و مجاز باز گذاشته شده مثل منزلی است که در ورودی دارد اما به‌جای ورود از در بخواهید از دیوار وارد شوید. مردم این مساله را جدی تلقی کنند، زیرا اگر با آن برخورد نشود اثر جدی بر عرضه انرژی گذاشته و همه آسیب خواهند دید.

او افزود:

ما به عنوان دولت گشایش در این زمینه ایجاد کردیم و ضوابط، مقررات و تسهیلات امسال به نحو مناسبی از ابتدای سال فراهم است و از طرفی، با جدیت با استفاده غیر مجاز چه در محیط آموزشی و چه جای دیگر برخورد می‌شود.

وزیر نیرو با اشاره به موضوع تغییر دولت و چالش‌های صنعت آب و برق طی امسال، اظهار کرد:

برنامه‌ریزی‌ در دستگاه‌های خدماتی مثل وزارت نیرو به این ترتیب است که اهمیت امسال مثل سال‌های قبل خواهد بود، البته به این نکته مهم توجه داریم که امسال به دلیل انتخابات و ضرورت حضور حداکثری مردم و طبیعتاً توجهی که ممکن است دیگران از بیرون به کشور به جهت خدشه وارد کردن به این ضرورت (حضور حداکثری) داشته باشند، باید در جهت خدمت‌رسانی و فراهم بودن شرایطی که رضایت خاطر مناسبی را فراهم کند، تلاش کنیم.

وی با بیان اینکه شرایط تولید برق شرایط خوبی است، اضافه کرد:

واحدهایی را که باید در مدار باشند، مطابق برنامه قرار دادیم، واحدهایی که تحت تعمیرات‌ سالیانه هستند، ان‌شاءالله قبل از فصل گرم به مدار خواهند آمد، واحدهای جدیدی که باید افتتاح شوند افتتاح خواهند شد و توافقاتی که باید برای رعایت ملاحظات مربوط به ساعات اوج بار با مصرف کنندگان بزرگ صورت گیرد هم انجام خواهد شد.

وزیر نیرو ادامه داد:

مهم‌تر از این‌ موضوعات خود مردم هستند که در استفاده از دستگاه‌های سرمایشی به‌ویژه در مناطق گرمسیری کشور، ان‌شاءالله رعایت بیش از پیش خواهند داشت، چرا که ما هنوز گرفتار بیماری کووید ۱۹ هستیم و می‌بایست با اطمینان خیلی بیشتری عرضه برق را به همه مراکز درمانی، خدماتی و مسکونی صورت بگیرد.

وی خاطرنشان کرد:

در بخش آب شرایط کمی متفاوت است، در سال‌آبی جاری به نسبت سال قبل و به نسبت متوسط بلندمدت با کاهش بین ۳۰ تا ۴۰ درصد بارش‌ها مواجه هستیم، باید ضمن حفظ اولویت مصارف شرب، بهداشت و طبیعتاً بخش بزرگ و مهم مصرف‌کنندگان آب شیرین یعنی بخش کشاورزی، توجه کافی و لازم را نسبت به شرایط داشته باشیم.

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.

هوش
1405/05/16 - 15:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی نباید جایگزین قضاوت انسانی شود

کارشناسان بین‌المللی هشدار دادند که هوش مصنوعی باید از استدلال قضایی پشتیبانی کند، نه اینکه جایگزین قضاوت انسانی شود.