about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

وزیر میراث فرهنگی و گردشگری در حاشیه جلسه امروز (6 اردیبهشت) هیئت دولت اعلام کرد که همچنان پیگیر اعطای سیم‌کارت بدون فیلتر برای گردشگران خارجی است و ارائه آن هم به زودی صورت خواهد گرفت.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ ضرغامی در حاشیه هیئت دولت در این مورد گفت: «کماکان اعتقاد به اعطای سیم‌کارت مناسب برای رفع نیازهای  گردشگران خارجی دارم همانطور که قبلا گفتم استدلال دارم نه تنها برای اونها بلکه برای مجموعه‌های  اصلی که خدمات مسافری انجام می‌دهند معتقدم که این ظرفیت باید برای آنها فراهم شود.»

او ادامه داد: «بعد از پیشنهادی که من دادم موضوع در کمیته مختلف که مسیول رسیدگی به این جریان  هستند بررسی شده است،  تا حد زیادی مورد تصویب قرار گرفته و امیدوارم در چند روز آینده نتیجه کار کمیته‌ها اعلام شود. ما باید این امکان را برای گردشگران فراهم کنیم که بتوانند ارتباط مناسب و سازنده با کشورهای مبدا خود داشته باشند.»

او تاکید کرده که امکان استفاده از پیام‌رسان‌های بومی هم برای این گردشگران فراهم است، اما تا زمان فراگیر شدن استفاده از آنها نمی‌توان برای ارتباط گردشگران خارجی صبر کرد. 

زمستان سال گذشته هم ضرغامی با تاکید اینکه نمی‌توان به گردشگران خارجی گفت از پلتفرم‌های داخلی مانند بله و ایتا استفاده کنند، تأکید کرده بود که مهمترین نیاز گردشگران خارجی، اینترنت و دسترسی به سکوهای خارجی است و دسترسی به این سرویس‌ها مانند نان شب و هوا برای آنها لازم است.

این اظهارات او با انتقاد تند بسیاری از فعالان اینترنتی و کاربران همراه شده بود. بسیاری در آن زمان این موضوع را مطرح کردند که چگونه در شرایطی که دسترسی آزاد به پلتفرم‌های خارجی برای کاربران داخل کشور محدود شده است، به صورت ویژه قرار است این امکانات تنها در اختیار توریست‌های خارجی قرار گیرد.

تازه ترین ها
ممنوعیت
1405/04/03 - 13:02- آمریکا

ممنوعیت چهار ساله ارز دیجیتال بانک مرکزی توسط سنای آمریکا

کنگره ایالات متحده از ممنوعیت موقت فدرال رزرو برای صدور یا ایجاد ارز دیجیتال بانک مرکزی حمایت کرد.

رونمایی
1405/04/03 - 12:37- هوش مصنوعي

رونمایی از پلتفرم وِرا روبین توسط انویدیا

شرکت انویدیا برای پشتیبانی از ابررایانه‌های نسل بعدی و اکتشافات مبتنی بر هوش مصنوعی از پلتفرم وِرا روبین رونمایی کرد.

قاچاق
1405/04/02 - 19:22- آسیا

قاچاق سیستم‌های استارلینک به ایران توسط رژیم صهیونیستی

نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی اعلام کرد که سیستم‌های استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.