about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

وزیر ارتباطات تفاهم‌نامه همکاری مشترکی را در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات با همتای سوری‌اش امضا کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ، عیسی زارع‌پور که همراه رئیس‌جمهور عازم سوریه شده است، سند همکاری‌های دوجانبه‌ای را در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات با وزیر ارتباطات و فناوری جمهوری سوریه امضا کرد.

یکی از اسناد امضا شده، تفاهم‌نامه همکاری مشترک در زمینه صادرات خدمات فنی مهندسی و محصولات اکتیو و پسیو مخابراتی و ارائه خدمات در حوزه پلتفرم‌های تصویری، حمل و نقل، سلامت و آموزش الکترونیکی است.

همچنین همکاری در زمینه ارائه خدمات دولت هوشمند، نوسازی زیرساخت‌های ارتباطی سوریه و همکاری در زمینه ارائه خدمات فضایی از دیگر مواردی است که دو طرف در مورد آن توافق کردند.

در این سند همچنین به همکاری‌ها در زمینه پست، پست بانک و تنظیم گری و موارد متعددی دیگر اشاره شده است.

برای اجرایی کردن این توافق‌ها مقرر شد تا کارگروه مشترک تخصصی در حوزه ICT حداکثر تا دو ماه آینده با حضور نمایندگان دو کشور تشکیل شود.

تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.