about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

محمد حسن آصفری، نایب رئیس کمیسیون امور داخلی کشور با تاکید بر ایجاد زیر ساخت و صدور مجوز برای توسعه و فعالیت کسب‌وکارهای آنلاین، گفت: وزارت ارتباطات و صمت باید شرایط حضور کسب‌وکارهای آنلاین در بازارهای منطقه را فراهم کنند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ آصفری  با اشاره به داده‌های گزارش سال دیجی‌کالا و سهم ۴ درصدی خرده‌فروشی آنلاین در ایران نسبت به کل بازار در توضیح دلایل این عقب ماندگی در ایران، گفت: عدم فعال شدن دیپلماسی اقتصادی در کشور یکی از دلایل عقب ماندگی ماست. اتاق‌های بازرگانی، صنایع و معادن باید با دیگر کشورها نشست‌های مشترک برگزار کنند و برای این حوزه تصمیم‌های خاص بگیرند.

نایب رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مجلس شورای اسلامی، افزود: دلیل دیگر عدم وجود سیاست‌های تشویقی برای تولیدکنندگان و صادرکنندگان است. متاسفانه اعمال برخی سیاست‌ها مانند اعمال عوارض بر صادرات یا ایجاد موانع، فعالیت را برای تولید کنندگان و ورود آن‌ها به بازارهای آنلاین در ایران محدود کرده است.

وی معتقد است: کیفیت پایین کالاها نیز در پایین بودن سهم خرده‌فروشی آنلاین در ایران بدون تاثیر نبوده است. متاسفانه برخی از تولیدکننده‌های ما کالاهایی را تولید و به بازار ارائه کردند که در مقایسه با کالاهای کشورهای دیگر مانند عراق یا ترکیه از ارزش کمتری برخوردار بود. در واقع بعضا تولیدکننده‌ها استانداردهای لازم را رعایت نکردند.

آصفری نوع و شکل بسته‌بندی کالاهای ایرانی را در افزایش سهم خرده‌فروشی آنلاین در ایران موثر دانست و یادآور شد: کالاهای برخی از کشورها مانند ترکیه یا روسیه با بسته‌بندی‌های شکیل در بازار عرضه شده و این در افزایش تقاضا تاثیرگذار است البته عدم نظارت بر صادرات هم یکی از دلایل عقب بودن ایران از بازار خرده فروشی آنلاین است.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم در پاسخ به این سوال که مجلس و دولت چه اقداماتی برای حمایت و توسعه کسب‌وکارهای خرد و خانگی انجام داده و چه برنامه‌هایی دارد تا بتوان زیرساخت‌های تجارت الکترونیک را برای این کسب‌وکارها بسترسازی کرد، گفت: دولت باید از کسب‌وکارهای آنلاین حمایت کند و زیرساخت‌های لازم برای توسعه و فعالیت آنها را فراهم کند، ما با استفاده از ظرفیت‌های حوزه فضای مجازی می‌توانیم کسب‌وکارهای آنلاین را توسعه دهیم، البته زیرساخت‌های آن باید تعبیه شود.

وی تصریح کرد: در کنار آن نظارت هم باید باشد تا از ظرفیت فضای مجازی در جهت افزایش صادرات و اشتغال‌زایی بهره گیریم. مجلس سیاست‌های تشویقی و حمایتی را در این حوزه دارد و به تبع هر پیشنهادی که از طرف دولت بیاید، مورد حمایت مجلس قرار می‌گیرد.

آصفری در ادامه یادآور شد: مجلس با توجه به بار مالی این حوزه نمی‌تواند طرحی تهیه کند اما از هر لایحه‌ای که از سوی دولت برای حمایت از اقتصاد دیجیتال و کسب‌وکارهای آنلاین به مجلس ارسال شود، حمایت می‌کند، حتی خارج از نوبت می‌تواند در دستور رسیدگی قرار گیرد.

نایب رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مجلس شورای اسلامی در خصوص راهکارهای ورود پلتفرم‌های ایرانی و کسب‌وکارهای آنلاین ایران به بازارها منطقه، گفت: زیرساخت‌های فناورانه توسعه و ارایه کالاهای ایرانی در این پلتفرم‌ها باید فراهم شود. متاسفانه پلتفرم‌های ایرانی نتوانستند در بازارهای منطقه حضور پیدا کنند یا فعال باشند بنابراین وزارت ارتباطات و صنعت، معدن و تجارت باید در جهت صدور مجوز و آماده کردن زیرساخت‌ها گام جدی بردارند.

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.

هوش
1405/05/16 - 15:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی نباید جایگزین قضاوت انسانی شود

کارشناسان بین‌المللی هشدار دادند که هوش مصنوعی باید از استدلال قضایی پشتیبانی کند، نه اینکه جایگزین قضاوت انسانی شود.