about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

ورود گریت کنن به سامانه فایروال چین

این اقدام که به گفته بسیاری از کارشناسان فضای سایبری، تلاشی از سوی چین به جهت تبدیل کاربران اینترنت به سلاح‌های جنگ سایبری توسط شرکت گریت کنن (Great Cannon) بوده است.

در اولین اقدام‌هایی که چین به جهت افزایش سطح ایمنی خود انجام داد می‌توان به احداث موتور جستجویی به نام Baidu اشاره کرد که توانسته پس از زمان کوتاهی کاربران بسیاری را در داخل کشور چین به سمت خود جذب کند.

سامانه گریت کنن اکنون علاوه بر کمک به سامانه دیوار آتشین (Firewall) چین در قبال حملات سایبری به سراغ ترویج فرهنگ دیوار آتشین و استفاده صحیح از آن در کشور چین نیز رفته است.

نیاز به این سامانه از زمانی احساس شد که موجی از حملات دی داس (DDOS) از 26 مارس سال 2015 به وب‌گاه گیت‌هاب (GitHub) صورت گرفت و هزینه‌های بسیار زیادی را در پی داشت. البته این حملات در همان ماه به کشور چین نسبت داده‌شده بود زیرا این سایت به ارائه راه‌حل‌هایی برای دور زدن فیلتر‌ها در چین پرداخته بود.

شایان‌ذکر است پس از ورود گریت‌ کنن علاوه بر جلوگیری از حملات دی داس در چین، بسیاری از فعالیت‌های مشکوک توسط آی‌پی‌های ناشناس نیز مسدود گردیده است و از حجم جاسوسی‌ها در فضای داخلی اینترنت در چین جلوگیری شده، این در حالی است که سازمان‌هایی نظیر NSA و GCHQ روزانه در حال شنود میلیون‌ها تماس اینترنتی و پست‌های الکترونیک در جهان هستند و این موضوع خود عاملی بود تا چین بر آن شود در حوزه جنگ سایبری و جلوگیری از حملات مخرب، شرکت گریت کنن را مجاب کند تا در این بخش به او کمک کند.

محققان آمریکایی زمانی به این موضوع پی بردند که به مدت 2 هفته توسط گروه هکری خود به رهبری Bill Marczak در دانشگاه تورنتو، پایگاه‌های اینترنتی چین را زیر حملات هکری خود قرار داده بودند و متوجه شدند سامانه گریت کنن چیزی بالاتر از یک دیوار آتشین است و قابلیت جلوگیری از حملات دی داس را با شناسایی آی‌پی‌های نامعتبر و مشکوک از طریق بلاک کردن این آی‌پی‌ها را داراست.

نکته حائز اهمیت اینجاست که این سامانه بسیار فراتر از یک دیوار آتشین است و قادر است آی‌پی‌ها را رصد کرده و علاوه به دستیابی به محتواهای رمزنگاری‌شده، آی‌پی‌ها را علاوه برجایگزین کردن و انحراف در آن‌ها، هر آی‌پی را که نیاز داشته باشد سرقت کند.

تازه ترین ها
جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.

جرایم
1404/02/13 - 15:08- آفریقا

جرایم سایبری نگرانی اصلی کارشناسان در آفریقای جنوبی

کارشناسان شرکت امنیت سایبری «ESET» اعلام کردند که جرایم سایبری در آفریقای جنوبی نگرانی بزرگ‌تری نسبت به قطعی برق است.

اختلال
1404/02/13 - 14:39- جرم سایبری

اختلال موقت در سامانه ثبت‌نام ملی لهستان بر اثر حادثه سایبری

به گزارش رسانه‌های محلی، یک حمله سایبری مشکوک روز چهارشنبه باعث اختلال در سامانه‌های ثبت‌نام ملی لهستان شد و دسترسی به خدمات کلیدی دولتی را با مشکل مواجه کرد.