about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

ورود موسسه آموزشی سایبرجیم به آمریکا

یک موسسه آموزش امنیت سایبری اسرائیلی، به زودی نخستین شعبه خود در ایالات متحده را در شهر نیویورک افتتاح خواهد کرد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ موسسه آموزش امنیت سایبری اسرائیلی سایبرجیم (CyberGym)، روز سه شنبه مورخ 17 جولای، اعلام کرد که نخستین مرکز آموزش و تمرین امنیت سایبری خود در ایالات متحده را در شهر نیویورک افتتاح خواهد کرد. هدف از احداث این مرکز، آزمودن سیستم های حیاتی به منظور محک زدن فناوری های امنیت سایبری و سیاست های کلان در ایالات متحده است.

مقر اصلی مرکز آموزش و تمرین امنیت سایبری نیویورک که براساس برنامه ریزی ها در منهتن ساخته خواهد شد، بر آموزش انسانی و تدوین برنامه های حفاظتی حرفه ای بر اساس جدیدترین مدل های حمله اینترنتی علیه سامانه های مالی، بیمه، زیرساخت های حیاتی، ابزارهای راهبردی و سازمان های دولتی، تمرکز دارد. 

سایبرجیم نیویورک، در صورت افتتاح، بخشی از مجموعه موسسات آموزشی سایبرجیم می شود. دیگر شعب این مجموعه ، در حال حاضر در اروپا، آسیا و استرالیا فعالیت دارند.

افیر هاسون (Ofir Hason)، مدیر سایبرجیم، طی اظهار نظری در این مورد گفت:

سایبرجیم نیویورک، با ترکیب تازه ترین آموزش ها و فناوری های امنیت سایبری و محیط ایزوله تمرینی، سازمان ها را در برابر حملات سایبری واقعی آماده و هوشیار می کند. فناوری های اختصاصی، ما را قادر می سازند تا حملات سایبری را شبیه سازی کنیم و درک عمیقی از نقاط ضعف امنیتی شرکت ها و سازمان ها ارائه دهیم.

شرکت سایبرجیم در سال 2013، با هدف آماده سازی سایبری سازمان های دولتی و موسسات خصوصی در اسرائیل، تاسیس شد و به تدریج، مراکز آموزشی خود را در اقصی نقاط جهان توسعه داده است.
 

تازه ترین ها
هشدار
1404/02/15 - 14:30- هوش مصنوعي

هشدار بانک مرکزی نیوزیلند درمورد افزایش تأثیر هوش مصنوعی

بانک مرکزی نیوزیلند نسبت به تأثیر افزایش هوش مصنوعی بر ثبات مالی هشدار داد.

تقویت
1404/02/15 - 13:02- آسیا

تقویت دفاع سایبری در تایلند

تایلند با تکمیل مرحله دوم برنامه آموزشی ملی با تجهیز 100 هزار نیروی کار امنیتی، دفاع سایبری خود را تقویت کرد.

حمله
1404/02/15 - 12:22- اروپا

حمله سایبری علیه نیمی از شرکت‌های بلژیک

طبق گزارش سالانه امنیت سایبری، تقریباً نیمی از شرکت‌های منطقه فلاندر در بلژیک سال گذشته مورد حمله سایبری قرار گرفتند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.