about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

ورود رسمی نوکیا به عرصه واقعیت مجازی

شرکت نوکیا که تا همین چند سال پیش یکی از یکه تازان عرصه تولید گوشی‌های تلفن همراه بود، بعد از خروج نسبی از این بازار و واگذاری بخش تلفن همراه خود به شرکت مایکروسافت، اکنون به فتح عرصه‌های دیگر می‌اندیشد. این شرکت به تازگی در رویدادی رسمی از یک دوربین واقعیت مجازی با نام «نوکیا OZO» پرده‌برداری کرده است که قابلیت ثبت تصاویر 360 درجه را دارد.

نوکیا امید دارد که بتواند با ورود این دوربین صنایعی نظیر فیلم‌سازی را متحول کرده و جایگاه ویژه‌ای در شرکت‌هایی نظیر هالیوود پیدا کند. OZO شبیه یک کره طراحی شده و تعداد هشت دوربین و میکروفون را در خود جای داده است. به این ترتیب، از هر زاویه‌ای که تصورش را بکنید می‌توان تصویربرداری و صدابرداری کرد. دوربین کروی شکل نوکیا می‌تواند آنچه را که از آن فیلم‌برداری می‌کند به طور هم‌زمان از طریق یک هدست واقعیت مجازی نمایش دهد. همچنین می‌تواند نسخه‌ی کیفیت پایین ویدیو را پس از چند دقیقه در اختیار فیلم‌ساز قرار دهد.
علاوه بر قابلیت‌های مذکور دوربین جدید نوکیا، با میکروفون‌هایی که در خود جای داده است این قابلیت را دارد که صدا را نیز به صورت سه بعدی ضبط کند. پیشتر شرکت‌هایی نظیر سامسونگ چنین محصولی را به صورت دایره تخت تولید کرده بودند. نوکیا هم‌اکنون ادعا می‌کند که بهترین محصول موجود در این عرصه را تولید و روانه بازار کرده است.
نوکیا هم‌اکنون توانست با تولید این محصول، اندکی از رکود گذشته خارج شود و به جهان نشان دهد که دوست ندارد به کل از اذهان حذف شود. مدیر روابط عمومی نوکیا به نام Ramzi Haidamus، اذعان دارد که تکنولوژی واقعیت مجازی در آینده‌ای نزدیک می‌تواند زندگی کاربران را متحول نماید.

 

تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.