about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

ورود رسمی اپل به ایران

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ شماری از شرکت‌های ایرانی که در هفته‌های اخیر از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت برای واردات رسمی گوشی همراه آیفون مجاز شناخته‌شده بودند، نسبت به ثبت سفارش واردات اقدام کرده و نخستین محموله رسمی این نوع گوشی هفته آینده وارد کشور خواهد شد.

این خبر در حالی منتشر می‌شود که از زمان اعلام رسمی ٩ شرکت واردکننده رسمی آیفون به ایران، محصولات این شرکت از سوی این شرکت‌ها وارد بازار شده است.

پیش از این مجتبی خسروتاج، قائم‌مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت در نامه‌ای به افخمی‌راد، معاون وزیر صنعت و رئیس سازمان توسعه تجارت، با استناد به تأیید سازمان حمایت، نام ۹ واردکننده‌ قانونی اپل به ایران را اعلام کرد. توانمندی این ۹ شرکت برای خدمات پس از فروش محصولات آیفون اپل از سوی سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان تأییدشده است. با این حال غلامحسین کریمی‌خراسانی تأکید کرده مردم فقط از فروشگاه‌های دارای پروانه کسب یا مجوز رسمی، گوشی همراه بخرند.

اپل:آینده ایفون چیست؟

او ادامه می‌دهد: ورود رسمی گوشی همراه آیفون، بازار نابسامان این نوع گوشی را سامان خواهد داد؛ ضمن آنکه به تعدیل قیمت این نوع گوشی برای مصرف‌کننده نهایی منجر خواهد شد و واردات قانونی این نوع گوشی سبب می‌شود متولیان، راحت‌تر با قاچاق این نوع گوشی مبارزه کنند. به گفته او خرید از فروشگاه‌های دارای پروانه کسب یا مجوز رسمی، امکان پیگیری هرگونه اشکال در کالای خریداری‌شده را به مصرف‌کننده می‌دهد و در صورت بروز اختلاف می‌توان به‌راحتی آن را پیگیری کرد و به سرانجام رساند.

او اطمینان از اصل بودن کالای فروخته‌شده را از دیگر مزیت‌های خرید از فروشگاه‌های دارای پروانه کسب دانسته و می‌گوید: بیشتر کالاهای قاچاق در فروشگاه‌هایی عرضه می‌شوند که دارای پروانه کسب نیستند. او به مردم توصیه کرده است هنگام خرید کالای موردنیاز از فروشنده، فاکتور دارای نشانی و مهر فروشگاه را بخواهند تا در صورت بروز اشکال به‌راحتی بتوان آن را در مراجع قانونی پیگیری کرد.

او می‌افزاید: واردات قانونی گوشی‌های همراه، بازار کالاهای قاچاق را با بحران روبه‌رو می‌کند و به مردم نیز این اطمینان را می‌دهد که کالای خریداری‌شده، اصل است؛ ضمن آنکه از خدمات پس از فروش نیز بهره‌مندند. طرح تشدید مبارزه با قاچاق لوازم‌خانگی از اول مهرماه به طور هم‌زمان در سراسر کشور کلید خورد و از پانزدهم مهرماه به عرصه بازار کشیده شد. مسئولیت بازرسی و کنترل کالاهای قاچاق در فروشگاه‌ها و مغازه‌ها به اتحادیه‌های صنفی و اتاق اصناف شهرستان‌ها واگذارشده است.

سخنگوی ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز اعلام کرد: هشت‌‌هزارو ٤٣٠ اتحادیه صنفی در سراسر کشور وجود دارد که در نتیجه توافق میان ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز و اتاق اصناف ایران، ظرفیت آن‌ها برای مبارزه با کالای قاچاق کنار ستاد قرار گرفت.

قاسم خورشیدی افزود: در این ارتباط، اتحادیه‌ها در یک دوره دوماهه نقش خود را در مبارزه با قاچاق کالا نشان دادند و با ظرفیت خوبی وارد شدند و بازار کشور را به شیوه مناسب از کالاهای قاچاق پالایش کردند.

 

تازه ترین ها
بازنگری
1404/02/12 - 21:18- آمریکا

بازنگری قوانین صادرات تراشه توسط دولت ترامپ

دولت ترامپ در حال بررسی بازنگری در قوانین صادرات تراشه‌های هوش مصنوعی دوران بایدن است.

جریمه تیک‌تاک توسط اتحادیه اروپا

تیک‌تاک به دلیل نقض حریم خصوصی کاربران اروپایی، ۵۳۰ میلیون یورو جریمه شد.

اوراق‌قرضه
1404/02/12 - 13:32- سایرفناوری ها

اوراق‌قرضه تلگرام در بلاک‌چین

اوراق‌قرضه تلگرام با صندوق توکنیزه شده ۵۰۰ میلیون‌دلاری به بلاک‌چین می‌رود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.