about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

ورود تحریم شده ها ممنوع!

بر اساس آخرین اخبار، ایران و کشور های تحریم شده از سوی آمریکا، حق شرکت در پیش فروش ارز دیجیتال تلگرام را ندارند.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان و به نقل از نشریه اقتصادی آربی‌سی (RBC) روسیه؛ افراد و کشورهایی که در لیست تحریم های بین المللی قرار دارند، امکان خرید ارز رمز پایه تلگرام را ندارند..

بر اساس گزارش نشریه یاد شده که ادعا می کند نسخه ای از قرارداد شرایط شرکت در پیش فروش ارز دیجیتال این غول حوزه شبکه های اجتماعی را در اختیار دارد، هیچ فرد یا کشور تحریم شده ای از سوی آمریکا، انگلیس، اتحادیه اروپا و شورای امنیت سازمان ملل، حق ورود در پیش فروش را ندارند. این قانون همچنین، ساکنان کشورهای تحریم شده، از جمله کریمه، کوبا، ایران، کره شمالی و سوریه را نیز شامل می شود.

طبق ادعای مجله یاد شده، بستگان نزدیک افراد تحریم شده، از جمله فرزندان، همسران، والدین، خواهران و برادران نیز، شامل قوانین ممنوعیت می شوند.

به عقیده بسیاری از کارشناسان، این طرح شرکت تلگرام، بزرگ ترین پروژه عرضه اولیه ارزهای دیجیتال در طول تاریخ خواهد بود. پیش بینی ها حاکی از آن است که فروش اولیه ارز رمز پایه تلگرام، پیش از آغاز پیش فروش عمومی، به حدود 1.6 میلیارد دلار برسد.

پاول و نیکولای دورف، سازندگان تلگرام، پیش از این اعلام کرده بودند که تا تاریخ 13 فوریه، با کمک 81 سرمایه گذار عمده، توانسته اند حدود 850 میلیون دلار سرمایه جذب کنند.

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد